Pred velikim finalom

FOTO: Slovenski lepotci, ki se jim je nemogoče upreti

am
3. 6. 2017, 09.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Trenutno najbolj privlačna deseterica slovenskih fantov je opravila še en preizkus, ki se je končal z vidnimi posledicami – poljubi.

Ana Gregorič
Gregor Čeglaj – 27 let, Škofljica

Finalisti projekta Mister Slovenije 2017 so bili pred novim fotografskim izzivom. Spet so se prepustili fotografinji Ani Gregorič, da jih ujame v svoj objektiv. Fantje so pred fotografiranjem znova odvrgli vsa oblačila, posledice pa so tokrat več kot očitne! Na setu praktično ni bilo dekleta, ki bi se fantom in njihovi mehki koži lahko uprlo. Rezultat so fotografije, ki govorijo same po sebi.

Po uradnem castingu je vstopnice za nadaljevanje prejelo 24 najboljših kandidatov, ki so se javno predstavili na dveh predizborih ter še na polfinalnem večeru v Kranjski Gori. 

»Pozna se, da se je tekmovanje prevesilo v drugi del in da so fantje veliko samozavestnejši kot na začetku. Zgodba jim je bila pisana na kožo in resnično ni bilo težav ujeti pravega vzdušja. Svoj izbor že imam, vendar bom dopustila, da me v zadnjem mesecu še kdo preseneti,« je iskreno dejala Ana. Da so bili postavni mladeniči še nekoliko bolj privlačni, je poskrbela Sandra Pranjić. Spogledljivi in navihani mladeniči so tako ujeli več muh na en mah. Na vprašanje, kateri poljub je bil najbolj strasten, pa so odgovorili le s skrivnostnim in malce nagajivim nasmeškom.

NAMESTO POLJUBOV LOVIJO ZAŽELENE VŠEČKE

Po uradnem castingu je vstopnice za nadaljevanje prejelo 24 najboljših kandidatov, ki so se javno predstavili na dveh predizborih ter še na polfinalnem večeru v Kranjski Gori.

Fotografije so še posebej vroče na družbenih omrežjih, kjer na uradni strani lepotnega izbora poteka glasovanje ljudstva. Med peterico fantov z največ veljavnimi všečki bodo organizatorji izbrali enega, ki se bo na finalni prireditvi neposredno uvrstil v superfinale tekmovanja. O preostalih štirih bo poleg organizatorjev odločala še izbrana strokovna komisija in fotografinja Ana Gregorič. Fantje so se pred zaključkom odpravili še v Rimske Toplice, kjer se skupaj s strokovnjaki z različnih področji urijo za finalni nastop, ki bo 21. junija v Ljubljani.