Zvezde plešejo

FOTO: Dejan Vunjak: Ne vem, kako naj povem

K.A.
29. 5. 2017, 09.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Sinoči se je s superfinalom končal šov Zvezde plešejo. Napeto je bilo vse do konca, o velikem zmagovalcu pa so na koncu odločali glasovi gledalcev. Plesni globus sta visoko v zrak dvignila glasbenik Dejan Vunjak in njegova plesna partnerica Tadeja Pavlič, ki še vedno ne moreta povsem verjeti, da se jima to resnično dogaja.

Miro Majcen

"Občutek je nepopisen. Ne vem, kako naj povem. To je en velik kup sreče, radosti in ponosa," je strnil prve misli Dejan in predal besedo svoji plesni učiteljici Tadeji. "Strinjam se z njim, a sem v takšnem šoku, da še ne dojemam," je dodala Tadeja in povedala še nekaj besed o zmagovitem plesu: "Že na začetku oddaje sem povedala, da želim svojemu učencu pokazati ljubezen do plesa in upam, da mi je uspelo." "Uspelo ti je. Ples je ena velika skleda zabave, užitka, čustev, tako da kdor ima možnost, naj gre plesat," je zaključil Dejan.

V zadnjih 12 tednih smo na parketu oddaje Zvezde plešejo lahko videli nešteto zanimivih plesnih koreografij in zahtevnih plesnih korakov. Tekmovalci so v zadnjem tednu trenirali tudi po 13 ur dnevno in živeli le še za ples. Kljub temu, da so bili zadnji tedni izjemno naporni, pa so si finalisti edini, da bi vse še enkrat ponovili, le kakšen teden počitka bi potrebovali. V foto galeriji lahko še enkrat podoživite finalne trenutke in občudujete razkošne plesne koreografije.