Ups

Nerodno: zapeljivec Jernej bi poročil kar Tomijevo Taro

R.T.
13. 3. 2017, 10.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

V plesnih korakih se preizkuša tudi največji zapeljivec med Čuki, Jernej Tozon. Ponudbo Lada Bizovičarja, da bi se zaradi njegovih plesnih korakov kar poročil z njim, pa je Tozon pripisal voditeljici Tari Zupančič.

Mediaspeed
Zaljubljena Tara Zupančič in Tomi Meglič

Kar nekaj ostrih besed je moralo na nedeljski večer požreti 12 znanih Slovencev, ki so se vrteli pred budnimi očmi žirije v oddaji Zvezde plešejo, dogajanje pa sta povezovala voditelja Peter Poles in Tara Zupančič. Plesne korake so ocenjevali Andrej Škufca, Katarina Venturini, Nika Ambrožič Urbas in Lado Bizovičar.

Kritiko žirije so nekateri plesalci kar malce težje prenesli, res pa je, da so, kot so poudarili novopečeni plesalci, za pripravo imeli le teden dni čas.

Za enega od neplesnih trenutkov, ki gledalce spravil v smeh, voditeljico Taro pa za trenutek v zadrego. je poskrbel Čuk Jernej Tozon. 

S soplesalko Jagodo Batagelj sta v prvi oddaji zaplesala romantični angleški valček. Ko je prišel čas za ocene, je Lado najprej Jerneju med drugim dejal, da se je tako lepo vrtel, da bi se kar sam oženil z njim.

No, ko pa sta plesalca prišla do Tare Zupančič na kratek pogovor, v katerem ga je voditeljica povprašala tudi o tem, kaj meni o Ladovi ponudbi, Čuk, ki velja za velikega zapeljivca, razumel, da bi se z njim oženila kar Tara in ji pomenljivo dejal, da se bosta o tem pomenila kasneje. 

Pa brez panike, Jernejeve oboževalke. Tara in Jernej se poznata že nekaj časa. Ona je v razmerju s pevcem Tomijem Megličem, Jernej pa je znani ljubitelj žensk, ki pa je zadnje časa o svojem ljubezenskem življenju bolj molčeč. 

Nikola Miljkovič/M24
Jernej Tozon