Ponosen zvezdnik

Pred 30. rojstnim dnem dobil svojo ulico

am
12. 3. 2017, 19.09
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Jencarlos Canela, ki si bo lansko leto zapomnil po svoji prvi vlogi v Hollywoodu, je le nekaj dni pred svojo novo turnejo dobil tudi ulico s svojim imenom.

Profimedia
Jencarlos Canela, 29-letni vsestranski zvezdnik, se pred novimi izzivi zadnje tedne znova poti v fitnesu.

In to ne kjerkoli, ampak v svoji rodni soseski Hialeah v Miamiju. Jen večkrat rad poudari, kje je preživljal svoje otroške dni ter tudi izvedel svoje prve glasbene nastope, in je še vedno zelo navezan na rodno sosesko. Ne nazadnje tam še vedno preživlja vse večje praznike v krogu svoje številčne družine. Župan Hialeaha je tako tri dni pred začetkom njegove nove turneje Pa Que Me Invitan Tour (po naslovu njegovega zadnjega singla) Jena počastil z razkritjem imena ulice, ki se zdaj imenuje Jencarlos Canela Way.

Profimedia
Sodeč po zadnjih objavah na njegovih družbenih omrežjih pa za vse svoje oboževalce v kratkem pripravlja še nekaj velikega.

Družina

Seveda ob tem častnem trenutku nista manjkala niti njegova otroka, sin Nicolas, ki se je rodil v zvezi z venezuelsko igralko Gaby Espino, in hčerka oziroma pastorka Oriana, ki jo ima Gaby iz prvega zakona z igralcem Cristobalom Landerjem, a jo je Jen od samega začetka sprejel tudi za svojo. Da so odnosi tako z obema otrokoma kot nekdanjo partnerko še vedno zelo dobri, priča tudi dejstvo, da so sredi februarja skupaj proslavili peti rojstni dan Jenovega prvorojenca. Otroka sta tudi Jenov glavni motor, kar izkazuje s številnimi kariernimi podvigi. Konec februarja je z velikim koncertom na Kostariki namreč odprl svojo novo turnejo, ki ga bo kmalu vodila tudi v Nikaragvo in v druga mesta.