Zvezde plešejo

Katarina Venturini: Dojila bom kar na POP TV

K.A.
12. 3. 2017, 18.17
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Katarina Venturini, vrhunska plesalka in večkratna svetovna prvakinja, oddajo Zvezde plešejo že z nestrpnostjo pričakuje in je izjemno ponosna, da smo tudi v Sloveniji končno dočakali nekaj takšnega.

Facebook / Katarina Venturini
Katarina Venturini

"Pričakujem zelo dobro plesanje, ker pri plesu se zgodi magija, ko povežeš dva plesalca, moškega in žensko. Mislim, da bodo Slovenci zelo radi gledali ta šov, Slovenci imajo na splošno radi ples," je za Svet24 povedala Katarina, ki bo v šovu prevzela vlogo sodnice.

Katarina pa je razkrila tudi, kako se med oddajo obnaša Lado Bizovičar. Kliknite tukaj!

Poleg Katarine bodo sodniško četvorko sestavljali še Lado Bizovičar, Nika Urbas Ambrožič in Andrej Škufca in ravno s slednjim je Katraina v času profesionalne kariere dosegala izjemne uspehe na plesnem parketu. Seveda nas je zanimalo, če tudi v oddaji lahko pričakujemo kakšen njun plesni vložek. "Joj tega ne vem, to bi morali pa vprašati tiste, ki pripravljajo scenarij oddaje. Bova pa vsekakor z Andrejem priplesala na oder v tej prvi oddaji," je razkrila Katarina in dejala, da po koncu profesionalne kariere z Andrejem nista nikoli več nastopila ali zaplesala. "Nikoli več nisva plesala, je pa res da smo ostali zelo dobro prijatelji in se vsaj enkrat na leto z mojim možem in Andrejevo partnerko dobimo na večerji in se malo podružimo."

POP TV
Zvezdnike bodo ocenjevali sodniki Lado Bizovičar, Katarina Venturini, Nika Ambrožič Urbas in Andrej Škufca.

In kako je po vseh teh letih znova sodelovati z Andrejem, so na plano morda prišli kakšni stari spomini s plesnih parketov? "Za obuditi spomine bo verjetno čas v prihodnjih oddajah, ker do zdaj smo imeli kar naporen tempo. Imeli smo veliko priprav in veliko treningov, zato smo časovno zelo omejeni in ni bilo kaj veliko časa, a verjamem, da bo tekom oddaj še dovolj časa za kramljanje," je dejala Katarina, ki ima trenutno polne roke dela s svojim sinčkom Markom, a se nadeja, da ji bo uspelo naporen tempo uskladiti z materinstvom. "Ob nedeljah bo moj mož Damjan prevzel vlogo mame in verjetno bosta morala ene dva do trikrat priti na POP TV, da se bomo podojili, a verjamem, da se bomo dobro organizirali."