CESARICA ILKA

VIDEO: Znana voditelja Ilki Štuhec naredila takšno stvar!

K.A.
22. 2. 2017, 12.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Slovenska alpska smučarka Ilka Štuhec je v tej sezoni s svojimi uspehi na noge spravila celotno Slovenijo. Navdihnila je tudi voditelja Radia Aktual, ki sta se odločila, da za njo naredita prav posebno stvar.

Drago Wernig/M24.si
Ilka Štuhec

Priljubljena voditelja na Radiu Aktual Klemen Bunderla in Anita Gošte sta znana po svojih duhovitih idejah, ki jih nemalokrat objavita tudi na družbenih omrežjih in tako do solz nasmejita svoje zveste oboževalce. Nedavno sta skupaj ušpičila še enega takšnih posnetkov. Številni poslušalci Radia Aktual so Anito in Klemna nagovarjali, da bi posnela himno v čast fenomenalnim uspehom slovenske alpske princeske Ilke Štuhec in nastala je posrečena Cesarica Ilka, ki jo v originalu izvaja splitski glasbenik Oliver Dragojević. "Razlog za nastanek pesmi so bili preprosto poslušalci radia Aktual. Ker sva nazadnje posnela himno za naše bronaste rokometaše, in je bila več kot odlično sprejeta med njimi, so nama poslali res ogromno prošenj, namigov in izzivov, da narediva tudi kaj za našo zlato Ilko. Oliverjevo pesem sva izbrala zato, ker ima dušo in to dušo sva v priredbi želela ohraniti. Pesem se nama je zdela na mestu tudi zato, ker smo ob uspehih naših športnikov vsi zelo čustveni in takšna je tudi pesem. V naslovu pa sva samo definirala, katera je ta cesarica. Torej, Ilka!,"sta v smehu povedala Anita in Klemen.

Drago Wernig/M24.si

In, če ste mislili, da je šlo na snemanju vse kot po maslu ste se zmotili, vsekakor ni šlo brez ponavljanj, a ko boste pesem slišali sami, boste hitro vedeli zakaj. "Snemanje nama je šlo bolj počasi, saj sva se vmes precej nasmejala. Sploh tistim pristnim mariborskim vložkom, ki jih je odlično odimitiral kar moj odlični vsestranski sovoditelj Klemen. Skratka, midva sva več kot ogreta za še en čustveni dogodek, ta pa bo že skorajšnji Aktualov dan žena 2017 v ljubljanskih Stožicah, ki se ga že oba noro veseliva! Pa spet smo razprodani!," je še dodala Anita. 

Pa vi? Ste že poslušali Cesarico Ilko? Le kliknite na spodnji posnetek in nam povejte svoje mnenje.