Lepotni izbor

FOTO: Najlepša Štajerka je Patricija Finster

am
21. 2. 2017, 20.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Šentilj je bil pretekli vikend v znamenju lepote, saj se je tam odvil izbor Miss Štajerske za Miss Slovenije 2017, na katerem so izbrali najlepšo med najlepšimi Štajerkami.

Grega Eržen
Mis Štajerske za Miss Slovenije 2017 je postala Patricija Finster.

Dvaindvajsetletna Patricija Finster je študentka španskega jezika in književnosti ter pedagogike in andragogike v Ljubljani, v prostem času pa rada pleše. 

Še pred finalom so imele lepotičke uradno predstavitev in vinski večer, na katerem so predstavljale vrhunska slovenska vina in kulinariko, poleg tega so opravile še fotografiranje ter izobraževanje in šolanje v smeri javnega nastopanja. Med izborom, na katerem so se dekleta predstavila v različnih oblekah, je bilo poskrbljeno tudi za glasbene vložke. Celotno prireditev, ki jo je vodila Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy, je v živo spremljala glasbena skupina v sestavi Sašo Gačnik, Nace Jordan, Jure Rozman in Robert Pikl. Preigravali so izključno slovensko glasbo, kot gosta pa sta nastopila Alfi Nipič in Frenk Nova.

Grega Eržen
Lana Krajnc, Patricija Finster, Tina Mede in Elmedina Berisha.

Nove lepotičke

Strokovna komisija v sestavi David Miško, Maja Taradi, Miša Margan Kocbek, Mojca Šimnic Šolinc in Ahac Pinter je za prvo spremljevalko izbrala Lano Krajnc iz Maribora. Kot drugo spremljevalko so okronali Tino Mede, prav tako iz Maribora. Mis fotogeničnosti je postala Elmedina Berisha iz Celja. Najlepša med najlepšimi Štajerkami pa je Patricija Finster iz Gornje Radgone.

Grega Eržen
Med izborom je nastopil tudi Alfi Nipič.

Grega Eržen
Žirija z izbranimi dekleti – David Miško, Mojca Šimnic Šolinc, Miša Margan Kocbek, Maja Taradi, Ahac Pinter.