Nosečnost

Naša nekdanja Playboyeva zajčica končno pokazala trebušček

K.M.
21. 2. 2017, 10.29
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Anja Jenko, slovenska manekenka in model, je kar do 32. tedna nosečnosti pred javnostjo skrivala svoj nosečniški trebušček.

Anja Jenko je od nekdaj veljala za eno izmed tistih slovenskih zvezdnic, ki rade razgaljajo svoje telo in se svojih zapeljivih oblin ob tem ne sramujejo. Ko pa je lanskega oktobra v javnost prišla informacija, da je nekdanja Playboyeva zajčica noseča, se je le-ta več ali manj umaknila iz javnosti na svojih družbenih omrežjih pa je objavljala le še stare fotografije manekenskih časov. 

Marko Vavpotič/M24.si
Anja Jenko in Mario Pejčič

Zdaj pa se je hči nekdanjega slovenskega politika Janka Jenka očitno odločila, da je čas, da z javnostjo deli nekaj dodatnih podrobnosti o svojem stanju. Na svojih družbenih omrežjih je namreč delila fotografijo ultrazvoka in ob tem zapisala ''Kako je možno, da si tako zelo zaljubljen v nekoga, ki ga še nisi spoznal?'' in pa nekaj fotografij že zelo lepo zaobljenega nosečniškega trebuščka. Ob tem je tudi izdala, da je trenutno v 32. tednu nosečnosti, kar pomeni, da bosta s partnerjem Mariem Pejčičem že čez slaba dva meseca prvič postala starša.