BREZČASNA

Ta slavna punčka pri 46 letih še vedno jemlje dih

K.A.
11. 2. 2017, 17.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Njen karakter je vedno veljal za neukrotljivega, modni kreatorji širom sveta so jo preprosto oboževali. Tudi pri 46 letih pa se še vedno sprehaja po modnih pistah.

Profimedia

Naomi Campbell (46) ima izjemno bogato manekensko kariero, ki še vedno traja, kljub temu, da bo lepotica letos dopolnila 47 let. Na newyorškem tednu mode je pokazala, da se tudi v zrelih letih z lahkoto sprehodi po modnih pistah, njeno telo pa ostaja takšno, kot smo ga videli na vrhuncu njene kariere. "Na modnih pistah resnično uživam, ta občutek, ko se sprehodiš po modni pisti, je preprosto neverjeten," je dejala za Daily Mail.

Verjetno fantastično telo in mladosten videz dolguje odličnim genom, saj je znano, da Naomi nikoli ni gojila prav zdravega življenjskega stila. V preteklosti je tako večkrat pretiravala z drogami in alkoholom, njena dolgoletna asistentka Rebecca White pa je nekoč dejala, da sta s pokojnim igralcem Heathom Ledgerjem večkrat skupaj uživala kokain. Pred nekaj leti je sicer dejala, da se bo poslovila z modnih pist, saj je imela zaradi dolgoletnega nošenja visokih pet hude težave z bolečinami v hrbtenici, a kot kaže, še vedno vztraja.