Vrhunski nastop

FOTO in VIDEO: Lady Gaga na Super bowlu pozabila na politiko

K.M.
6. 2. 2017, 08.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Največji športni dogodek v Združenih državah Amerike je tudi letos postregel z neverjetnim polfinalnim glasbenim nastopom.

Profimedia

Ponoči je v Združenih državah Amerike potekalo finalno dejanje v ameriškem nogometu, na katerem je vso pozornost zopet ukradel polfinalni šov, ki ga je letos pripravila Lady Gaga, ki je na lanskoletni prireditvi odpela državno himno. Letos je ta čast pripadla country glasbeniku, Luku Bryanu.

Kljub temu, da so zaradi njenih odločnih nastopov proti predsedniku Donaldu Trumpu vsi pričakovali, da bo glasbenica večer uporabila za politični protest, se je ona raje odločila za glasbo in pripravila še en vrhunski polfinalni nastop. Seveda pa ni pozabila na ljubezen do Amerike, saj je za uvodno pesem izbrala God Bless America, ki jo je odpela kar na vrhu houstonskega stadiona, v ozadju pa so droni ustvarili podobo ameriške zastave. Potem se je pevka skozi streho spustila na stadion in svoj nastop nadaljevala z uspešnicami, kot so The Edge of GloryPoker FaceBorn This WayMillion ReasonsBad Romance in številne druge.

 

Kljub temu, da so v zadnjem času številni namigovali, da se ji bo med pesmijo Telephone na odru pridružila lanskoletna nastopajoča, nosečnica Beyonce, se to ni zgodilo. Lahko pa rečemo, da je pevka, ki se sicer ne ozira na svojo podobo in škandale, presenetljivo poskrbela za nastop, ki je temeljil na kvalitetni glasbi, kostumih in plesnih nastopih, saj vanj ni vmešavala niti politike, niti presenetljive vizualne podobe, ki smo je pri njej že navajeni. 

Na tekmi je sicer slavila ekipa New England Patriots, ki je 34 : 28 premagala ekipo Atlanta Falcons, igralec tekme pa je postal Tom Brady