Pomen

Srbska igralka hrvaški starleti zabrusila, naj besedo poišče na spletu

J.P.
23. 1. 2017, 14.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Že v začetku prejšnjega leta je začela promovirati svojo avtobiografijo, ki še do danes ni ugledala luči dneva.

Ava Karabatić se je pojavila v oddaji na eni od srbskih televizij, kjer je bila gostja tudi Eva Ras, ena od najbolj kontroverznih srbskih igralk. Vse lepo in prav, dokler ni Karabatićeva dejala, da je naslov njene avtobiografija »Jaz nomad«.

»Zakaj nomad, vi ne veste, kdo so nomadi. Poguglajte malo o njih, niste vi nomad,« ji je dejala Rasova. Seveda se je 28-letna hrvaška starleta branila, a je 76-letna igralka hitro našla nov povod za napad. Karabatićeva je namreč našla založnika, preden je sploh napisala knjigo. »Kdo je prebral rokopis? Torej bodo tiskali, brez da bi ga prej videli. Nimajo nobenih pripomb? Jaz že pet let iščem založnika za svojo avtobiografijo, a je nihče noče. Vi pa ste zvezda resničnostnih šovov in so takoj sprejeli nekaj, česar sploh še niso videli,« je dejala.

S knjigo bi pomagala

Ava upa, da bo s svojo knjigo pomagala mladim dekletom, da se bodo lahko bolje orientirala v življenju. »Mislim, da so moje izkušnje dragocene. Sporočajo namreč, da je mogoče uspeti ter ostati moralna in dostojna oseba,« je dejala pred časom.

Kot največje uspehe v svoji karieri navaja sodelovanje v štirih resničnostnih šovih, vodenje oddaje in poziranje.