Škandalozen izpad

Tony Cetinski ponorel: »Molčite kot p...!«

D. B.
23. 1. 2017, 11.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Hrvaški pevec Tony Cetinski je v nedeljo zjutraj šokiral z zapisi na priljubljenem družabnem omrežju.

M24
Priljubljenega hrvaškega pevca je motilo, da novinarji niso poročali o razsodbi v primeru, v katerem sta bila goljufije obtožena njegova starša Vinko in Mirka Cetinski.

Kot poroča Dnevnik.hr, naj bi priljubljenega hrvaškega pevca motilo, da novinarji niso poročali o razsodbi v primeru, v katerem sta bila goljufije obtožena njegova starša Vinko in Mirka Cetinski.

Glede na to, kar je pevec zapisal na facebooku, lahko sklepamo, da sta bila pevčeva starša oproščena. Ker o tem mediji niso poročali, pa je Cetinski hrvaške novinarje in urednike med drugim označil za "udbaše" ter "podkupljivo in neprofesionalno greznico"

»Kadar kdo koga blati in obtožuje, ... pišete in dajete naslovnice, ve novinarsko-udbaško-uredniške p..... Ko pa nekoga oprostijo vseh obtožb, potem molčite kot p....!,« je med drugim zapisal Cetinski. 

Spomnimo, lani se je začelo sojenje staršema hrvaškega pevca, obtožnica pa ju je bremenila, da sta skupaj z dvema suspendiranima delavcema z davčne uprave v Reki prikazala višjo kupno ceno nepremičnin ter s tem oškodovala investitorja Danka Končara oziroma njegovo podjetje za približno 4 milijone evrov. Toliko naj bi z goljufijo tudi vsi vpleteni ilegalno zaslužili.