Modni guru

Končno je znano, kdo bo oblekel Melanio!

bp
19. 1. 2017, 20.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Zdaj je že znano, kateri oblikovalec bo za moževo inavguracijo oblekel prvo damo.

Reuters
Melania tistih, ki je ne marajo, sploh ne potrebuje, saj se njena »vojska« dizajnerjev, ki si jo želijo obleči, iz dneva v dan povečuje.

Čeprav se je ob izvolitvi Donalda Trumpa na veliko govorilo, kako so nekateri oblikovalci zavračali kakršnokoli modno sodelovanje z Melanio Trump, je zdaj vse več takšnih, ki bi jo z veseljem oblekli, saj jo že imajo za modno ikono. A na prvem mestu je več kot očitno njej ljubi modni oblikovalec Ralph Lauren, na moževi inavguraciji bo nosila prav njegovo kreacijo. Ameriški modni guru jo je namreč oblekel že na večer Trumpove izvolitve, takrat je blestela v prelepi beli kreaciji s podpisom Ralph Lauren, vredni kar štiri tisoč dolarjev.

Sicer so se za izdelavo Melanijine slavnostne kreacije ponudili tudi modni velikani, kot so Zac Posen, B. Michael America, Victor De Souza in Zang Toi, medtem ko so Tom FordMarc Jacobs in Sophie Theallet grobo zavrnili vsakršno sodelovanje z novo prvo damo. A modni poznavalci so si enotni: »Melania tistih, ki je ne marajo, sploh ne potrebuje, saj se njena 'vojska' dizajnerjev, ki si jo želijo obleči, iz dneva v dan povečuje!«