Trump in Kardashianovi

So Kardashianovi krivi za izbor ameriškega predsednika?

A.K.
19. 1. 2017, 11.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Znana voditeljica je okrivila družino Kardashian za izbor Trumpa za predsednika.

Profimedia

Čeprav sta tekom leta, ko skupaj delata na televiziji Chelsea Handler in Khloe Kardashian postali prijateljici, to slavni voditeljici ni preprečilo, da še naprej ostro kritizira Kardashianove.

V intervjuju za Variety je najbolj znano družino okrivila za izbor Donalda Trumpa za predsednika ZDA. Kardashianovi so zasloveli s svojo resničnostno oddajo Keeping up with the Kardashians, ki je osvojila srca mnogih Američanov in celo ljudi povsod po svetu.  

Voditeljica pa je prepričana, da je obsesija s pop kulturo Trumpa zadržala na očeh javnosti dlje, kot bi bilo potrebno med izborom kandidatov. To pa je bilo po njenem predvsem zaradi Kardashionovih, ki so njegovi veliki podporniki. »Mediji so ga obravnavali kot zabavljača. Ampak to je bilo le zaradi njihovega resničnostnega šova. Mi smo postali resničnostni šov. Kardashianove krivim za to, saj začetek vsega so bili Kardashianovi. Način, kako so oni zasloveli in zdaj ne izginejo z naslovnic revij in časopisov, to je neverjetno. Vsi so naprodaj,« je izjavila voditeljica. Slavna družina pa obtožb zaenkrat še ni komentirala.