LOČITEV IN BOLEZEN

Je Brad Pitt hudo bolan?

A.K.
5. 11. 2016, 19.29
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Poleg tega, da ima težave s policijo, ki ga preiskuje zaradi domnevnega nasilja nad otroki, da otrok ne more videti in da se ločuje, tuji mediji poročajo, da naj bi še zbolel za hudo boleznijo.

Foto: Instagram

52-letniku zadnje tedne res ni postlano z rožicami, težave mu sledijo, kamorkoli gre. Zvezdnik naj bi bil že nekaj časa čustveno popolnoma nestabilen, saj se težko sooča s svojimi težavami, zdaj pa je videti, da to dogajanje z ločitvijo sploh ni njegov najhujši problem. Igralec naj bi bil menda večkrat viden pri specialistu za nalezljive bolezni. Prihaja zgodaj zjutraj, veliko prej kot ostali pacienti, pravzaprav je klinika takrat uradno še zaprta, verjetno zato, da ga ne bi nihče prepoznal, trdijo ameriški mediji. »V bolnišnico pride zelo zgodaj, še preden se odpre za ostale, da ga ne bi javnost prepoznala in izvedela za njegove težave,« je povedal vir za Radar Online.

Z zdravstvenimi problemi se Brad sooča sam, brez žene in otrok, ki jih menda še vedno obožuje, trdijo mediji. Ali je zgodba resnična, zaenkrat še ni znano. 

Daily Mail pa poroča, da ima dokumente, ki pričajo o tem, da je igralec predal zahtevo za skupno skrbništvo nad šesterico otrok, ki bi jih rad še naprej vzgajal z Angelino Jolie, tudi, če se sama s tem ne strinja.