Še več glasbe

TV Veseljak zasijal v novi podobi

Alesh Maatko
20. 10. 2016, 07.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Veseljakova ekipa je bila v preteklih tednih in zadnjih dneh zelo pridna. V ponedeljek je namreč Televizija Veseljak zasijala z novimi vsebinami, ki so jih, sodeč po prvih odzivih na družbenih omrežjih, gledalci toplo sprejeli.

TV Veseljak
V prvi oddaji Ta veseli dan je Marcel Lejko med drugim gostil Jureta Mlinška (Ansambel Naveza).

Na TV Veseljak se obeta oddaja, v kateri bodo imele glavno besedo največje slovenske glasbene legende.

Dodobra so prenovili veseljaški studio, še pred tem pa so pripravljali nove televizijske in razvedrilne vsebine, za katere verjamejo, da bodo zvestim gledalkam in gledalcem zelo blizu. »Program v živo bo potekal predvsem v popoldanskem in večernem času, dopoldne pa si bo mogoče ogledati ponovitve oddaj. V ponedeljek se že vrnila oddaja Ta veseli dan, ki bo na sporedu vsak ponedeljek, sredo in petek ob 16. uri. Voditelj Marcel Lejko je že namazal jeziček, v goste pa prihajajo tudi mnogi zanimivi sogovorniki,« nam je povedala urednica Televizije Veseljak Maja Oderlap.

TV Veseljak
Marcel Lejko je v prvi oddaji gostil tudi Marjana Uljana (Malibu).

Številne oddaje

In kaj vse bo po novem ponujala TV Veseljak? »Ponedeljkove večere bomo posvetili skrbi za zdravje. Naši ekipi se je pridružila tudi Mateja Mohar v oddaji Trije izbrani, v kateri bo vsak dan ob 18.25 predstavila tri aktualne videospote enega izmed priljubljenih izvajalcev. Seveda prihajata tudi oddaji Glasbena skrinjica in Klepetamo z muzikanti, obeta pa se tudi zanimiva oddaja, v kateri bodo imele glavno besedo največje slovenske glasbene legende. Gledalce pa bomo seveda ckrljali tudi z najboljšimi slovenskimi skladbami,« je dodala Maja Oderlap, ki vabi k ogledu najbolj slovenske televizije – Televizije Veseljak.