Novi fosili

Po treh letih izdal novo pesem

b.p.
24. 9. 2016, 20.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Eden najpopularnejših izvajalcev hrvaške zabavne glasbe in član skupine Novi Fosili je izdal nov singel Otkada te volim, ki že osvaja radijske valove.

press
Zaradi glasbenega dvoboja se lahko postavi stran tako kot včeraj!

Priljubljeni glasbenik  se je z glasbo začel ukvarjati že v osnovni šoli. Leta 1976 se je pridružil skupini Novi Fosili, s katero je dosegal nepredstavljive uspehe.

Leta 1991 so se Novi Fosili razšli in takrat je začel uspešno kantavtorsko kariero. Prva samostojna pesem je bila velika uspešnica Gospodine generale. Leta 2005 so se Novi Fosili ponovno zbrali in od takrat vzporedno gradi kariero v skupini ter solo kariero. Leta 2008 je dobil nagrado status za 40 let javnega umetniškega delovanja in za izjemen prispevek k hrvaški glasbi.

In prav te dni je eden najpopularnejših izvajalcev hrvaške zabavne glasbe izdal nov singel Otkada te volim, katerega avtor je sam. To je prvi solo singel po letu 2013 in pesmi A onda dođe ljubav, s katero je nastopil na CMC festivalu v Vodicah. Prekrasna ljubezenska pesem bo gotovo zelo poslušana, kot so uspešnice Ispod marelice, Živi se, Zadnja ruža in mnoge druge. 26. novembra se bo Zec predstavil na snemanju Moč glasbe nas združuje v športni dvorani Lenart.