Nadiya Bychkova

Po porodu spet na plesne odre

Sonja Javornik
23. 9. 2016, 18.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Prekrasna plesalka Nadiya Bychkova, ki je junija rodila hčerko, se počasi že pripravlja na vrnitev na plesne odre. Zaupala nam je, kako potekajo priprave na veliko vrnitev.

osebni arhiv
Nadiya je kmalu po porodu spet začela trenirati, tako da je zdaj že v dobri formi.

Očarljiva ukrajinska plesalka, ki že leta živi v Sloveniji, priznava, da so priprave na veliko vrnitev na plesni parket intenzivne. »Super je biti spet na treningu, zelo uživam z dekleti in tudi z Miho, s katerim sva plesala skupaj dolga leta in bova tudi odplesala skupaj nekaj točk ob moji vrnitvi,« pravi Nadiya, ki s kondicijo nima težav.

»Sploh ni na tako slabi ravni, ker sem bila ves čas zelo aktivna. Zadnji plesni nastop sem imela marca, kondicijske treninge pa sem začela že konec julija. Premor sploh ni bil tako dolg, kot se je mogoče zdelo.«

Seveda se je lepotici po porodu življenje obrnilo na glavo. »Zaradi materinstva se mi je spremenilo življenje (smeh), kariera pa se je spremenila že zaradi doseženih ciljev in zastavitve novih. Potem ko sva z Miho dvakrat osvojila naslov svetovnih prvakov, sva morala poiskati nove izzive. Našla sem nov vrh, na katerega se želim povzpeti, a naj to vsaj še nekaj časa ostane moja osebna ambicija; podrobnosti boste že izvedeli pravi čas,« je še v smehu povedala Bychkova, ki je imela že nekaj tednov po porodu trebušček čisto ploščat, čeprav skrivnosti, kako ji je to uspelo, ne želi razkriti.