Zabava

Bo Nadiya Bychkova mama?

mv
11. 1. 2016, 22.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Plesalka in manekenka Nadiya Bychkova nerada govori o svojem zasebnem življenju, zato je verjetno tudi novica o tem, da je noseča, potrebovala kar nekaj časa, da je prišla na ušesa nas, predstavnikov sedme sile.

Marko Ocepek
Plesalka za zdaj ne želi komentirati govoric, da je noseča, prav tako pred očmi javnosti skriva svojega novega partnerja.

m24
Na enem od zadnjih nastopov, na Svetovni zabavi, so pozorne oči opazile Nadiyin zaobljeni trebušček.

O tem, da naj bi bila postavna svetlolaska Nadiya Bychkova, ki je nekoč menda grela tudi posteljo Jana Plestenjaka, noseča, se je govorilo že nekaj časa, in po tem, ko se nam je zazdelo, da je na fotografijah z njenih zadnjih nastopov s plesno skupino Birds of Paradise že videti malce trebuščka, smo se odločili, da stvari pridemo do dna. Plesalko in manekenko smo poklicali in povedala je le, da govoric o nosečnosti ne želi komentirati. Očitno se je zaradi slabih izkušenj z medijsko izpostavljenostjo zasebnosti v preteklosti odločila, datiste res posebne stvari zadrži zase, dokler ne bo čas, da o njih javno spregovori.

Mediaspeed
Plesalka in manekenka je menda že več kot pol leta srečno zaljubljena.

Po ločitvi spet srečna

Za simpatično Ukrajinko je sicer pestro leto, polno poslovnih uspehov, malce manj pa je bila srečna v zasebnem življenju. Februarja lani se je namreč po letu zakona ločila od ruskega plesalca Sergeja Konovalceva, se na kratko zapletla v razmerje z ljubljanskim podjetnikom, nato pa se o njenem ljubezenskem življenju v javnosti ni več govorilo.

facebook
Ali Nadiya (na fotografiji spodaj desno) pod puloverjem skriva nosečniški trebušček?

Menda naj bi bila že več kot pol leta srečno zaljubljena, njen novi izbranec pa ni iz Ljubljane. Na odgovor na vprašanje, ali se je par res odločil, da svojo ljubezen okrona z otrokom, bomo očitno morali še malce počakati.