Zabava

Kate že tretjič v veselem pričakovanju

mv
11. 1. 2016, 21.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Z britanskega dvora so v javnost pricurljale govorice, da naj bi bila vojvodinja Catherine res znova noseča. Srečno novico naj bi princ William in njegova izbranka z družino delila med božičnimi prazniki.

zimbio
Kate je očitno dosegla svoje in Williama prepričala, da čim prej povečata naraščaj.

To, da sta si William in njegova Kate že od vsega začetka želela velike družine, ni nobena skrivnost, saj sta to v intervjujih večkrat poudarila, a da bosta v dobrih treh letih kar trikrat postala starša, verjetno ni pričakoval nihče. Prve govorice o tem, da naj bi bila 34-letna vojvodinja že tretjič noseča, so se pojavile oktobra, a britanski dvor jih ni ne ovrgel ne potrdil. Zdaj so govorice o povečanju kraljeve družine zopet začele odmevati, tokrat naj bi šlo za zanesljiv vir, ki trdi, da bosta princ George in princesa Charlotte kmalu dobila bratca ali sestrico.

zimbio
Kraljevi par v vrtcu, kamor sta nedavno pospremila sina Georgea, Kate pa se pomenljivo drži za trebušček.

Novico že delila z družino

William in Kate naj bi srečno novico o ponovni nosečnosti s preostalimi družinskimi člani delila med božičnimi prazniki; Harry naj bi bil nad novico tako navdušen, da je začel skakati kot otrok. Medtem ko kraljevi predstavniki za javnost ob govoricah še vedno modro molčijo, Otočani že ugibajo, ali bo prikupno družinico osrečila še ena deklica ali deček. V vsakem primeru bo še en dojenček povečal priljubljenost kraljeve družine v Veliki Britaniji, kraljica Elizabeta pa si ob plodnosti mlade snahe lahko le mane roke.