RAZPUŠČENI OTROCI

Pijančevanje, igre z noži in kaos

mv
23. 9. 2016, 07.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Potem ko je v medijih odjeknila novica, da se Brad Pitt in Angelina Jolie po 12 letih ljubezni ločujeta, na dan prihaja vse več podrobnosti o kaotičnem življenju v njuni družini. Zdi se, da par ni imel nobenega nadzora nad otroki in da je v njunem domu vedno vladala anarhija.

Profimedia
Angelina naj bi bila tista, ki ni bila nikoli za strogo vzgojo, rezultat je razpuščena skupina otrok, ki nikogar ne uboga.

Angelina in Brad skupaj nista ustvarila le izjemnega bogastva, ampak tudi veliko družino. Imata šest otrok, tri posvojene in tri biološke. Petnajstletni Maddox in 12-letni Pax sta že najstnika v pravem pomenu besede, sledi jima 11-letna posvojenka Zahara in nato 10-letna Shiloh, ki želi, da ji rečejo John, ter osemletna dvojčka Knox in Vivienne.

Vir: Reuters
Brad je pred leti priznal, da z Angelino včasih za nekaj dni pobegneta v hotel, da se odpočijeta od družinskih obveznosti.

V njunem domu ni bilo nobenih pravil, zato so otroci povsem podivjani in nikogar ne poslušajo.

Čeprav so odraščali z zlato žlico v ustih, strokovnjaki menijo, da jim je manjkalo tisto, kar je najpomembnejše – stabilnost in varnost v družinskem okolju. Sploh trije posvojenci so tisti, ki to v življenju najbolj potrebujejo. 

Pri devetih letih pijan vozil avto 

Glede na to, da se kar naprej selijo, nobeden od otrok nikoli ni obiskoval »normalne« šole, ampak so se šolali doma. Zato so na neki način nesocializirani ter se dobro počutijo le v družbi svojih bratov in sester, kar želi Angelina zdaj spremeniti in jih vpisati v šolo.

Otroci slavnega para živijo v svetu anarhije, v katerem jim je vse dovoljeno.

Otroci ne sprejemajo dobro pravil in v hiši Jolie-Pitt je menda vedno vladala anarhija. Tako vsaj pravi šest varušk, ki so v določenem obdobju poskušale skrbeti za zvezdniški podmladek. Maddox se je menda prvič napil pri devetih letih in vozil avto po družinskem posestvu v Franciji, poleg tega ima deček že od otroštva svojo zbirko orožja, v kateri so tudi ostri noži in imitacije pušk. Nimajo nobenega ustaljenega urnika in ponoči pogosto tekajo po hodnikih ter se igrajo do zgodnjih jutranjih ur.