Petar Grašo

Z novo pesmijo bo zaznamoval jesen

b.p.
22. 9. 2016, 18.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Po izjemno uspešni poletni turneji priljubljeni hrvaški glasbenik Petar Grašo predstavlja svojo novo pesem Ne znan za se, uspešnico, ki bo zaznamovala jesen in njegovo kariero.

Marko Vavpotič / M24.si
Petar Grašo

Ustvarjalci največjih glasbenih hitov, Vjekoslava in Tonči Huljić ter Andres Mayo, so z veseljem sprejeli nalogo ustvarjanja še ene nove Petrove uspešnice, ki je hkrati tudi naslovna pesem nove RTL-ove nanizanke Prava žena.

Petar Grašo, hrvaški pevec "Nova pesem ima neko moč in lepoto mediteranske pesmi, zato verjamem, da bo tudi tokrat našla pot do ljudi."

Kako je videti igralski poklic, je lahko ob tej priložnosti vsaj malo preveril tudi Petar Grašo sam. Video za pesem so namreč posneli v studiu Jadran filma, v prostorih, kjer se snema tudi nanizanka. »Pesem Ne znan za se ima neko moč in lepoto mediteranske pesmi, zato verjamem, da bo tudi tokrat našla pot do ljudi ter da bo v njihovih srcih in življenjih ostala še dolgo. Tako kot vse je tudi ta pesem narejena s posebno ljubeznijo, in zato verjamem, da bo publika to tudi prepoznala,« je o svoji novi pesmi povedal Petar Grašo.