Radio Aktual

Tony razkril, kakšnih žensk ne mara

Alesh Maatko
18. 9. 2016, 11.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Pred dnevi je bilo na najbolj poslušani radijski postaji v Sloveniji znova zanimivo, saj je Tony Cetinski Mojci Gornik zaupal marsikatero zanimivo zgodbo iz svojega življenja.

M24.si
Tony Cetinski se je pred koncertom v Ljubljani ustavil v studiu Radia Aktual.

Hrvaški pevec Tony Cetinski se je pred koncertom v Ljubljani ustavil v Aktualovem studiu in priznal, da so ravno Križanke tiste, na katere ga vežejo spomini na mladost, ko je bil sam del občinstva, in tudi na nepojmljivi trikratni bis, dodatek, ki so ga od njega želeli slovenski ljubitelji njegove glasbe.

Tony o dekletih

V zanimivem pogovoru je Mojca Gornik opravila test, s katerim je preverila, ali je Tony vsaj malo Slovenca, saj njegov stari oče izhaja iz Banje Loke pri Kostelu; razkril je, katero občinstvo mu je najbližje, in kako se odzove, ko se znajde v čakalnici pri zobozdravniku.

Na vprašanje, katere so tiste punce, ki mu niso všeč, je sprva sicer povedal, da je še vedno zaljubljen v svojo ženo, da ga pa pri dekletih moti predvsem preveč mejkapa in »instagram obleke« – tiste, ki jim ne pristojijo, ampak so zgolj moderne.

Ob koncu druženja pa je Tony Cetinski razveselil svojo oboževalko, ki jo je mimogrede, tik pred njenim prvim porodom, poklical po telefonu in jo povabil na svoj koncert. Presenečena in presrečna Suzana je ostala brez besed, nato pa je z veseljem sprejela povabilo.

M24.si
Tony Cetinski priznava, da ga pa pri dekletih moti predvsem preveč mejkapa.