Slovenija ima talent

Slovo od Petra Polesa

b.p.
2. 9. 2016, 21.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Na male zaslone prihaja že šesta sezona šova Slovenija ima talent, ki prinaša številne novosti. Na voditeljski stolček bo sedel tudi igralec Domen Valič.

ProPlus
Vidu Valiču se bo v vlogi voditelja šova Slovenija ima talent pridružil njegov brat, Domen Valič.

pop tv
Ob Vidu Valiču bo namesto Petra Polesa šov talentov na Pop TV vodil njegov brat Domen.

Najbolj sladka novost nove sezone šova Slovenija ima talent je zagotovo nov voditeljski obraz, ki bo letos v družbi starega mačka Vida Valiča krmaril med vzhajajočimi zvezdami najbolj nadarjenih na sončni strani Alp. Na voditeljskem stolčku se mu bo pridružil kar brat Domen Valič, ki ga poznamo kot igralca Mestnega gledališča ljubljanskega in zvezdnika serije Usodno vino.

Sam pravi, da sta z Vidom najboljša prijatelja. »Vzgajana sva bila v maniri, da je bratska ljubezen najpomembnejša. On je moj brat do konca mojega življenja z vsemi svojimi kodri ali pa brez njih. Hecanje in zbadanje se pri naju ves čas prepletata. Vid je specialist v spravljanju ljudi ob živce, ve pa tudi, kdaj je vrag odnesel šalo in je nujna pomoč,« je povedal Domen, ki je pred leti skupaj s Sašo Einsiedler vodil oddajo Parada na Televiziji Slovenija.

»Ko so mi na Popu omenili, da razmišljajo, da bi bil moj brat moj sovoditelj, mi je srce kar zaigralo. S Petrom je bilo super sodelovati, ampak najino skupno delo je bilo na vrhuncu, in ko si na vrhuncu, je treba končati. Z Domnom pa že nekaj časa iščeva neki izgovor oziroma projekt, ki bi ga lahko skupaj ustvarila, a do zdaj še ni bilo časa ali priložnosti. Pripravite se na Valič tornado oziroma Valičnado!« se sodelovanja z bratom veseli Vid Valič.

pop tv
Jeseni se v nedeljski večerni šov ne vrača voditelj Peter Poles, a z Vidom ostajata dobra prijatelja.