Renee Zellweger

Zvezdnica ni šla pod nož – tako vneto je razmišljala!

R.T.
2. 9. 2016, 11.28
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Pred dvema letoma je na rdeči preprogi podelitve nagrad revije Elle šokirala z ožjim obrazom in bolj izrazitimi očmi.

Renee Zellweger zanika, da si je privoščila lepotne popravke.

Renee Zellweger od tistega dne izpred dveh let, ko se je na rdeči preprogi podelitve nagrad revije Elle pojavila z domala »novim obrazom«, neomajno zanika, da si je privoščila lepotne popravke.

Razlika je še kako očitna.

V povsem svežem intervjuju se 47-letna ameriška igralka tej temi ni uspela izogniti – svoj spremenjen izgled je pripisala »preokupaciji«. »V Los Angelesu sem bivala s prijateljico, ki so ji mesec dni pred diagnosticirali ALS [nevrološka bolezen]. Ona je bila razlog, da sem se sploh udeležila dogodka, saj je hotela biti na rdeči preprogi, da bi si lahko dokazala, da je bolezen ni premagala. Na to sem mislila tisti dan, ne na svoj videz ali kaj so si ljudje mislili. Mislila sem na svojo prijateljico,« je pojasnila igralka. Vprašanje, koliko ljudi ji bo uspelo prepričati z izbranimi besedami – da je razmišljala tako vneto, da se ji je spremenil obraz.

Staranja se ne boji

Kakorkoli že, staranja se ne boji, je dejala. »Mislim, da ženska s starostjo postane le še bolj zanimiva. Mladost in površinska lepota imata svoje mesto in sta, razumljivo, do neke mere cenjeni. A sta tako zelo minljivi, sta le trenutek v življenju posameznika. Z zorenjem ne postajamo le starejši, ampak postajamo oseba, katera naj bi bili, najboljša različica sebe, boljša in bolj zanimiva. Gre za bolj silno lepoto, ki ima večjo vrednost. Sicer pa nočem ostati ista! Zanima me, kaj je še na vrsti,« je pojasnila zvezdnica filmov o Bridget Jones.