Enakopravnost

Miran Stanovnik na Filipinih brez VIP-tretmaja

b.p.
1. 9. 2016, 21.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Voditelj najbolj ekstremnega resničnostnega šova, Survivor, Miran Stanovnik, je mesec in pol, kolikor je preživel na Filipinih, živel v istih razmerah kot tekmovalci.

pop tv
»Lokacija je bila sanjska, a vseeno neusmiljena,« pravi Miran, ki je mesec in pol preživel na Filipinih.

Šov Survivor, ki je sinoči startal na Pop TV, je še veliko več kot le preseganje osebnih meja pri tekmovalcih, borba za preživetje in adrenalinske naloge – ozadje skriva še mnogo zanimivega. Snemanje šova se ne odvija v naši bližini, temveč na deset tisoč kilometrov oddaljenih Filipinih, natančneje na otočju Caramoan.

Mediaspeed
Miranovo ženo je skrbelo za moža, saj je vedela, da bodo razmere na otoku neusmiljene.

Otok, na katerem prebivajo tekmovalci, je od baze snemalne ekipe oddaljen kar 60 minut vožnje z gliserjem. In čeprav je za produkcijo slovenskega šova Survivor vsak dan skrbelo kar sto ljudi, je voditelj šova Miran Stanovnik krute razmere, v katerih živijo tekmovalci, doživel tudi na lastni koži.

Na snemanju je puščavski lisjak namreč preizkusil tudi vse igre in ni imel nikakršnega VIP-tretmaja ali olajševalnih okoliščin. »V čast mi je, da sem voditelj prvega slovenskega Survivorja. Gre za največji preživetveni boj na televiziji in takšne razmere mi niso tuje. Komaj čakam, da filipinska zgodba pride na televizijske ekrane, saj je bila lokacija sanjska, a vseeno neusmiljena. Mislim, da bo oddaja motivirala tudi včasih malo brezciljno slovensko mladino,« je povedal Miran.

pop tv
Miran je na snemanju preizkusil vse igre in bil brez vsakršnega VIP-tretmaja.