Fantek bo

Voditelja v veselem pričakovanju sina

b.p.
2. 9. 2016, 12.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Voditelj informativne oddaje Planet Danes Blaž Jarc in njegova partnerica, voditeljica športa na Pop TV Nataša Gavranič, sta objavila veselo novico, da bo njun prvorojenec fantek!

instagram
Spol prvorojenca sta razkrila kar na instagramu.

Po pregledu morfologije je bilo jasno, da se bo predvidoma prihodnje leto srečnim staršem pridružil sin. Nataša Gavranič in Blaž Jarc sta julija povedala, da ultrazvok še ni pokazal, kakšnega spola bo otrok, zdaj pa sta s prikupno fotografijo razkrila, da pričakujeta fantka. »Zdaj vemo, da si fantek. Komaj čakam, da te spoznam, moj mali mož,« sta zapisala ob fotografiji.

Nataša Gavranič, voditeljica "Zdaj vemo, da si fantek. Komaj čakam, da te spoznam, moj mali mož."

Ali bo deček ali deklica, jima je bilo sicer povsem vseeno. »Želela sva vedeti le, da bova lahko kopičila primerne oblekice,« veselo povesta. »Itak pa je največja ironija v tem, da si moški po navadi želijo sina, ženske pa hčerko. Nato pa se punce najbolj navežejo na očeta, fantje pa na mamo,« sta v smehu dejala bodoča starša in dodala, da je pregled pokazal, da je otročiček čil in zdrav, zato se lahko zdaj posvečata izbiri imena.

»Saj veste, kako je. Najprej so ti vsa imena všeč, nato pa začneš razmišljati in se spomniš kupa ljudi, ki jih ne maraš. No, ne ravno ne maraš, a morda ne bi poimenoval svojega otroka po njih,« hudomušno pripomni bodoči oče. Časa za premislek imata Blaž in Nataša sicer še dovolj, saj ima Nataša rok napovedan za januar.