Trebušček?

Najlepša slovenska poslanka si želi otrok

sj
28. 6. 2016, 07.17
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Za najlepšo poslanko Evo Irgl se je že večkrat namigovalo, da je v blaženem stanju. Te govorice so bile najglasnejše pred tremi leti, zdaj so spet privrele na plano.

Osebni arhiv
Eva in Luka sta zaljubljena že vrsto let.

Eva Irgl se je v vrtincu govoric o nosečnosti znašla že pred tremi leti, ko je bilo že znano, da je v zvezi z Lukom Ličarjem, na svojem družbenem profilu pa je objavila fotografijo, kjer je bil v prvem planu trebušček. Podobne govorice pa so se pojavile tudi v zadnjem času, zato so se v reviji Zvezde vprašali, ali je v tem tudi kaj resnice. Mi smo za odgovor povprašali kar Evo, ki priznava, da je to vprašanje v zadnjem času res pogosto. »Zadnje čase me kar precej sprašujejo o materinstvu in otrocih. Večkrat sem že povedala, da je to zasebna stvar. Si pa otrok želim

Eva za javnost ne želi govoriti o tako zasebni stvari, kot je nosečnost.

V 40. leta s trebuščkom?

Njen odgovor torej še vedno dopušča ugibanja, saj očitno za medije raje govori o političnih odločitvah kot teh zelo osebnih. Glede na to, da ima zadnje čase zelo natrpan urnik in da fotografije, ki jih je objavila na facebooku, kažejo, da je še vedno zelo vitka, se nam dozdeva, da so govorice morda malo preuranjene. Ker pa prihaja poletje in s tem tudi dopust, ko bosta z Luko zagotovo imela več časa za romantiko, je morda še vedno upanje, da se bo Evi želja po naraščaju izpolnila in bo decembra 40 let praznovala že z ljubkim trebuščkom.

M24
Letos bo Eva dopolnila 40 let in morda ravno zato zdaj toliko resneje razmišlja o otrocih.