HUDOMUŠNO

Zaradi kislega mleka skoraj odpovedal novo sezono!

Nejc Simšič
27. 8. 2016, 19.32
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Priljubljen televizijski satirik še ni rekel zadnje, z oddajo Ta teden z Juretom Godlerjem se drugi četrtek v septembru vrača na Planet TV. Prihaja pa bogatejši za izkušnje, ki si jih je nabiral v objemu neokrnjene narave.

Velika planina, d.o.o.
Jure Godler v družbi brhkih plavolask in režiserja Dražena Štaderja.

Zadnje tedne je Jure Godler preživel med ovcami, kravami, pastirji in ... prsatima mladenkama, zaradi česar je skoraj odpovedal novo sezono svojega šova. A si je v zadnjem trenutku premislil.

Jure Godler je v miru in tišini obrusil svoje misli, alpski zrak in kislo mleko pa sta v njem prebudila pravičniškega duha. Prizanašal ne bo nikomur in stvari bo pokazal takšne, kot so v resnici. Osvežil je seznam porednežev, ki se jih bo lotil, temeljito preveril talente komentatorjev in komentatork, ki se mu ponujajo, in v koš pometal kar nekaj vabil na večerje z visokimi gosti. Raje jih je povabil k sebi v prvo vrsto.

Videti je, da je Jure Godler, voditelj priljubljene oddaje Ta teden z Juretom Godlerjem, zadnje tedne preživel med ovcami, kravami, pastirji in ... prsatima mladenkama.

planet tv
Provokativni satirik se ni mogel upreti čarom pastirskega življenja na planini, kjer je užival v dobri hrani in prijetni družbi.

»Jedel sem veliko kislega mleka, si pustil rasti bradico, potem pa je moj gorski mir zmotil nihče drug kot voditelj Blaž Jarc,« je povedal vedno zabavni Jure, ki je na Veliki planini posnel tudi napovednik nove sezone, ki je hitro zakrožil po Sloveniji in požel val navdušenja.

planet tv
Voditelj informativne oddaje Planet Danes Blaž Jarc je privolil v sodelovanje, da zmoti mir Jureta Godlerja na Veliki planini.

Naš vir nam je še zaupal, da se provokativni satirik ob obisku ni mogel upreti čarom pastirskega življenja na planini, kjer je užival v dobri hrani in prijetni družbi tudi po snemanju.

Planet TV
Osvežil je seznam porednežev, ki se jih bo lotil, temeljito preveril talente komentatorjev in komentatork, ki se mu ponujajo, in v koš pometal kar nekaj vabil na večerje z visokimi gosti.