KONEC ZGODBE

Pozabljena ljubezen slovenskih estradnikov

mv
5. 8. 2016, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Letošnji Big Brother je poskrbel za kar nekaj romanc, med njimi je bila tudi tista neizživeta med Tamaro in Erikom, ki pa je očitno le dobila svoj epilog. Golobčka, ki sta morala razčistiti kar nekaj nesporazumov, sta namreč obrnila nov list v svojem življenju in odšla vsak svojo pot.

Facebook
Erik in Tamara se pogosto pojavljata skupaj, a sta menda le prijatelja.

Tamara Sobotič in Erik König sta se med bivanjem v hiši precej zbližala, a po izselitvi Štajerke se je Primorec zagrel za njeno prijateljico Mašo in pokvaril simpatijo, ki je rasla med njima. Tamara je bila razočarana nad tem, da jo je Erik tako hitro pozabil, prijateljici pa je zamerila izdajstvo. Po koncu snemanja se je z obema pogovorila in zgladila zamere in vse je kazalo, da bo zgodbi z Erikom dala še eno priložnost. A temu ni tako.

Facebook
Del skrivnostne dame, ki naj bi ogrela Erikovo srce.

Čeprav so ju v medijih ves čas povezovali, sta ostala le prijatelja, v ljubezenskem življenju pa sta odšla vsak svojo pot. Tamara je na facebooku pred dnevi objavila, da ima novega fanta, ki ga javnosti za zdaj še ni pokazala, tudi Erik naj bi bil zagledan v skrivnostno lepotico, ki jo je razkril le delno.

Facebook
Simpatični Primorec je sicer zadnje tedne zaljubljen predvsem v svojo novo psičko.

Erikova šala na račun govoric, da sta s Tamaro par:

»Ma dej, priznaj, da sva jaz in ti. Kaj se ni tolko iskrilo na koncertu, da je kar Cetinsky mogu 2x dol z odra, ki smo mu vse kable zažgala z iskrami.«

Zabavata se ob govoricah 

Za ta korak sta se odločila, ker sta imela dovolj govoric, da se skrivaj dobivata. Priznati moramo, da sta namigovanja o tem, da je med njima več kot le prijateljstvo, malce podpihovala tudi sama, saj se na družbenih omrežjih ves čas šalita na ta račun. »Ma dej, priznaj, da sva jaz in ti. Kaj se ni tolko iskrilo na koncertu, da je kar Cetinsky mogu 2x dol z odra, ki smo mu vse kable zažgala z iskrami,« je Tamarino objavo, da ima fanta, komentiral Erik, ona pa mu je odgovorila: »Nič ne priznam!
Hahahahaha! Pa daj, to niso ble iskrice, ampak ognjemet.«

Facebook
Nežni posteljni trenutki med Erikom in Tamaro so očitno že pozabljeni.