OBŽALUJE POTEZO

Javno opravičilo Lindsay Lohan

M.V.
29. 7. 2016, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Lindsay Lohan je pred dnevi preživljala pekel, saj se je grdo sprla s svojim zaročencem in trdila, da jo je premožni Rus Egor Tarabasov poskušal zadaviti. Zdaj ji je žal, da je to delila z javnostjo, svojim oboževalcem pa se je opravičila kar prek instagrama.

Twitter
Zvezdnica je pred dnevi zbežala iz svojega stanovanja v Londonu, saj se je bala nasilnega zaročenca Egorja.

Lindsay Lohan se je kar nekaj časa uspešno izogibala javnim incidentom, po prepiru z zaročencem, ki naj bi jo poskušal zadaviti v Londonu, pa je spet izpostavila svoje zasebno življenje na način, ki si ga ni želela. Prejšnji konec tedna je svojega Egorja javno obtožila, da jo je želel zadaviti in da jo kar naprej vara, zdaj pa to obžaluje.

Instagram
Lindsay Lohan obžaluje, da je javno izpostavila incident z nasilnim zaročencem.

»Dragi prijatelji. Dobro sem. Vzela sem si čas zase z dobrimi prijatelji. Žal mi je, da sem v zadnjem času izpostavila določene zasebne zadeve. To sem storila iz strahu in žalosti … Vsi delamo napake. Na žalost so bile moje vedno javne. V zadnjih letih sem se veliko iskala in morala bi se bolj zavedati svojega dobrega srca kot pa se odvračati od tega. Družbena omrežja so danes nuja zaradi poslovnih povezav in sveta, v katerem živimo. Nisem želela pošiljati zavajajočih sporočil. Mogoče se stvari lahko popravijo ... Mogoče pa ne ... Upam, da se lahko. Ampak stara sem 30 let in si zaslužim kavalirja. Bistvo življenja je ljubezen in svetloba. Ne pa jeza. Hvala tistim, ki mi stojite ob strani,« je zapisala na instagramu.

Ljubezenske zgodbe je tako očitno nepreklicno konec, Lohanova pa nadaljuje zgodbo iskanja ljubezni, ki jo zaradi svojega načina življenja ves čas pogreša.