Zabava

FOTO: Tudi mlajši Đoković ljubi lepotico

mv
28. 7. 2016, 21.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Mlajši brat teniškega asa Novaka Đokovića, 21-letni Đorđe, se tako kot Novak lahko pohvali z lepotico v svojem življenju. Medtem ko je žena tenisača Jelena s svojo lepoto že osvojila svet, je 19-letno Đorđevo spremljevalko svet spoznal šele pred nekaj dnevi.

instagram
Đorđe in njegova Tijana na družbenih omrežjih redno delita zaljubljene fotografije.

Đorđe je precej mlajši od Novaka, a je kljub mladosti očitno že zelo spreten z damami. Enaindvajsetletnik je namreč že leto dni v razmerju z 18-letno Tijano Ralić iz Beograda. Študentka političnih ved v srbski prestolnici je prava lepotica in Đorđe pravi, da se zaveda, kakšno srečo ima. Par se je spoznal lani na morju in se zaljubil, svojo ljubezen pa sta že od začetka odprto delila na vseh družbenih omrežjih. Vsako priložnost izkoristita za to, da objavita kakšno svojo skupno fotografijo in svetu pokažeta, kako zelo sta zaljubljena.

instagram
Študentka političnih ved iz Beograda brez težav konkurira lepi ženi Đorđevega starejšega brata Novaka, Jeleni.

Uči se od starejšega brata

Najmlajši član družine Đoković za svojo izbranko lepo skrbi, kar se je verjetno naučil tudi od starejšega brata, ki svojo ženo Jeleno razvaja na vse mogoče načine. Novak je nedavno javno čestital ženi za obletnico poroke in pri tem izlil svoje srce, zato ima njegov mlajši brat dober vzor za to, kako se mora obnašati do žensk.

Tijana ni le prava lepotica, ampak tudi odločna mlada ženska, ki ve, kaj si v življenju želi, rada potuje in uživa v družbi svojega najdražjega. Đorđe je prav tako nadarjen igralec tenisa, s Tijano pa sta pogosta gosta tekem, na katerih bodrita Novaka, ki trenutno velja za najboljšega teniškega igralca na svetu. Čeprav najmlajši od bratov Đoković, poleg Novaka ima še starejšega brata Marka, še ni dosegel rezultatov najstarejšega sina Dijane in Srđana Đokovića, bo v športu vztrajal, medtem ko je Marko pred leti naznanil, da se poslavlja od profesionalnega tenisa.