NIČ JE NE USTAVI

Rojstni dan bo praznovala z Ellen

Mojca Vakselj
22. 7. 2016, 07.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Kamala Katerina Gjorgijevska, ki smo jo spoznali kot tekmovalko v kuharskem šovu Masterchef, je odločena, da bo uresničila svoje sanje. Dneve trenutno preživlja na Azurni obali, od tam pa bo odletela v Los Angeles, saj želi rojstni dan praznovati z Ellen.

facebook
Kamala v Cannesu išče modre makrone z rumenimi pikami.

Kamala o načrtih za rojstni dan: ”Ellen, prihajam. A najprej sem se ustavila tukaj, da bi našla modri makron z rumenimi pikami. Nato pa prihajam za svoj rojstni dan 12. septembra, da bi se zabavala s tabo in tvojimi prijatelji!”

Kamala je v začetku julija svoje spletne prijatelje obvestila, da si je kupila enosmerno letalsko vozovnico, s katero se podaja v lov na svoje sanje. Najprej jo je ponesla do mondenega francoskega letovišča Cannes, kjer makedonska veganska kuharica, ki je svoj dom pred časom našla v Sloveniji, išče modre makrone z rumenimi pikami, kot pravi sama.

Priprava omenjene sladice jo je namreč stala uvrstitve v naslednji krog na kuharskem šovu Masterchef in Kamala pravi, da bo Cannes zapustila, ko jih najde. »Če jih ne najdem, jih bom naredila sama,« še dodaja.

Njene sanje so srečanje z Ellen v Los Angelesu.

Po Franciji jo čaka Los Angeles

Kamala se je ustavila v Cannesu, a septembra bo odletela v Los Angeles, kjer bo poiskala Ellen.

Veganka, ki je upala, da bo kot prva na svetu osvojila naslov veganskega Masterchefa, je bila na Azurni obali tudi v času tragičnega napada v Nici, v katerem je umrlo 50 ljudi, a je imela srečo, da ob napadu ni bila na mestu tragičnega dogodka. Incident jo je vseeno močno prizadel, a je ni odvrnil od tega, da vztraja na začrtani poti.

Francija namreč ni njena zadnja postojanka, saj je že na začetku svoje medijske poti povedala, da so njene največje sanje, da spozna svojo vzornico Ellen Degeneres. »Ellen, prihajam. A najprej sem se ustavila tukaj, da bi našla modri makron z rumenimi pikami. Nato pa prihajam za svoj rojstni dan 12. septembra, da bi se zabavala s tabo in tvojimi prijatelji. Sestra, vidiva se,« je Kamala pred dnevi prek svojega facebook profila sporočila priljubljeni ameriški voditeljici.

facebook
Želi posneti svojo kuharsko oddajo KamalaSutra.

Upa na svojo kuharsko oddajo

Ellenini producenti je sicer še niso kontaktirali, čeprav jim je Kamala poslala kar nekaj svojih videov, a odločna Makedonka upa, da se bo to kmalu spremenilo. Verjame, da se sanje izpolnijo tistim, ki ne odnehajo, in očitno še ni opustila upanja, da bo čez lužo nekako prišla do Ellen in ji predstavila svojo idejo za kuharsko oddajo KamalaSutra. Držimo pesti, da ji to tudi uspe!