Zabava

Vroča Petra ima rešitev za vroče poletje

Alesh Maatko
24. 7. 2016, 18.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Seksapilna hrvaška pevka Petra Kovačević, ki je širši publiki postala znana s svojim hitom Buka, galama, in srbski raper Djomla KS, avtor in izvajalec hita Gajba puna piva, sta združila moči v novi poletni zabavni pesmi, ki nosi naslov Limunada.

Promo foto
Petra Kovačević meni, da je njuna pesem prava osvežitev za vroče poletne dni.

Promo foto
Petro Kovačević in raperja Djomlo KS je združila predvsem iskrena energija.

Pesem Limunada je bila Petri všeč že na prvo poslušanje, zato je privolila v duet. Djomla KS pa je iskal seksapilno mlado pevko in tako je nastala dobitna kombinacija. Spot za Limunado sta posnela v Sloveniji.

OSVEŽITEV

»Takoj ko sem slišala pesem, sem si želela biti del te zgodbe. Mislim, da je ta prava osvežitev za vroče poletne dni. Prepričana sem, da bo pesem Limunada postala pravi hit,« nam je zaupala Petra, Djomla KS pa je ob tem dodal: »Limunada je drugačna od česarkoli, kar sem do zdaj naredil. Vesel sem tudi, da je to duet s Petro, saj ona ni kot ostale pevke na estradi. Petra je pozitivna in nasmejana, ima to iskreno energijo, ki je ne moreš zaigrati, tak se pač rodiš.«

SLOVENIJA

Promo foto
Za snemanje spota za pesem Limunada so tokrat izbrali različne slovenske kraje.

Vse skupaj sta glasbenika posnela kar pri nas, obiskali so več krajev, nad našo deželico pa sta oba navdušena. »Ko nastopamo, nimamo časa, da bi si kaj ogledali. Na koncert prideš zvečer, potem do kosila spiš in greš nazaj domov. Jaz pa imam v Sloveniji veliko prijateljev, tako sem bila na Bledu, v Portorožu in Ljubljani, pa v Postojni … Pokazali so mi vse znamenitosti, pa tudi diskoteke in dobre restavracije, in vedno sem bila prijetno presenečena,« je povedala Petra.