Zvezdniška menjava

Jana bo zamenjal Grašo!

b.p.
13. 7. 2016, 20.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Na velikem petkovem Zvezdnem koncertu bi morala na Vrhniki prvič skupaj nastopiti Severina in Jan Plestenjak, a je slednji moral na nujno operacijo slepiča. Zdaj bo v njegove čevlje na odru stopil kar Janov dobri prijatelj, hrvaški pevec Petar Grašo.

sašo radej
Nepričakovani dogodki so Janu prekrižali načrte.

Naš priljubljeni pevec Jan Plestenjak je šokiral svoje oboževalce, ko je objavil fotografijo iz bolniške postelje, saj je moral na nujno operacijo slepiča, ki mu je rešila življenje. Čeprav je poseg potekal brez zapletov, bo okrevanje trajalo vsaj dva tedna, v tem času mora Jan strogo počivati, so mu naročili zdravniki.

facebook
"Operacija je potekala brez zapletov, a sem še vedno slaboten," je sporočil Jan.

»Operacija je potekala brez zapletov, a sem še vedno slaboten. Zdravniki pravijo, da moram naslednje tedne ležati in mirovati. Mislil sem, da bi morda lahko koncerte vseeno nekako speljal ... Malo bolj mirno, sede, a žal ne bo šlo. Moram še kar nekaj časa počivati. Nimaš kaj, tako pride včasih. Zdravje je le na prvem mestu,« je iz bolniške postelje medijem sporočil Jan Plestenjak.

Grašo že poklical Jana

Zvezdni koncert, ki je bil napovedan za petek, 15. julija 2016, na Vrhniki, bo organizator izvedel skladno s terminskim načrtom. Zaradi nepričakovanega odhoda Jana Plestenjaka na operacijo slepiča so organizatorji povabili k sodelovanju popularnega hrvaškega zvezdnika in Janovega glasbenega prijatelja Petra Graša. Ta je tudi sam že poklical Plestenjaka po telefonu in mu zaželel kar čim hitrejše okrevanje, obenem pa izrazil zadovoljstvo, da bo nastopil na Zvezdnem koncertu skupaj s Severino. Oba izvajalca sta obljubila, da se obeta fantastičen glasbeni spektakel, ki se ga bodo obiskovalci dolgo spominjali.

Tudi Severina mu želi hitrega okrevanja

sašo radej
Zaradi Janove nujne operacije so organizatorji povabili k sodelovanju popularnega hrvaškega zvezdnika in Janovega glasbenega prijatelja Petra Graša.

Seveda smo si vsi obetali prvi skupni koncert Jana Plestenjaka in Severine, saj bi po vseh letih, odkar nastopata, morala zdaj skupaj zapeti, a bo na njun skupni nastop treba še počakati. Za komentar smo poklicali Severino, ki je Janu prav tako zaželela čimprejšnje okrevanje. »Ko so me obvestili glede Janovega zdravja, mi je bilo žal zanj in seveda tudi, da v petek ne bova nastopila skupaj. Verjamem, da bo za to še priložnost, na prvem mestu je seveda zdravje, zato Janu želim čimprejšnje okrevanje in mu pošiljam tople in srčne pozdrave,« je povedala Severina, ki bo tako zdaj nastopila s svojim dobrim prijateljem Petrom Grašom, s katerim sta nekaj pesmi zapela že na njegovem koncertu v Križankah, zato si lahko resnično obetamo glasbeno poslastico poletja.