INTIMNO Z LANO

Hrvaška pevka bi o trojčku razmislila

M.V.
23. 6. 2016, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Hrvaška pevka Lana Jurčević se je razgovorila o svojem zasebnem življenju, dotaknila pa se je tudi svojih želja v povezavi z bodočim partnerjem. Enaintridesetletnica ve, česa si želi in v kaj nikoli ne bi privolila.

Arhiv Svet24
Pevka je že dolgo samska.

Simpatična pevka ve, kakšnega moškega si želi.

Lana je že nekaj časa samska, a ni osamljena, saj se popolnoma posveča svoji glasbeni karieri, in je ne moti, če bo morala na svojega princa na belem konju še malce počakati. Vseeno pri 31 letih dobro ve, kakšnega moškega si želi. »Rada imam kavalirje, ki ti odpirajo vrata. Mislim, da sem upornike brez razloga prerasla,« je razložila simpatična pevka, ki svojega zasebnega življenja sicer nikoli ni skrivala pred očmi javnosti. Vseeno ji pri določenih novinarskih vprašanjih včasih postane nerodno. »Če bi na željo partnerja privolila v seks v troje? Hm, ne vem. Morala bi premisliti in se o tem dobro pogovoriti z njim,« je priznala Lana in dodala, da čeprav je odprta za kompromise, obstajajo stvari, ki jih svojemu fantu ne bi oprostila. »Ne prenesem riganja in smrdečih nog. Tam se vse konča,« pravi glasbenica.

Zadovoljna je s svojim telesom

Če ne bi našla moškega svojega življenja, a bi si želela otroka, bi vseeno temeljito premislila, preden bi obiskala semensko banko in tam poiskala pomoč. »Upam, da se to ne bo zgodilo,« je v smehu priznala pevka, ki je odprto spregovorila tudi o lepotnih popravkih. »Na svojem telesu ne bi spremenila ničesar. Vsaj ne z lepotnimi popravki. Delam na svojem telesu in sem z njim zadovoljna,« je pojasnila in dodala, da če bi si že želela večjih prsi ali zadnjice, bi posegla po oblekah s posebnimi podložki.