Nives Celzijus

Od razuzdanke do prave dame

mv
16. 6. 2016, 11.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Nives Celzijus smo vsi spoznali kot razgaljeno starleto, ki je dnevno delila svoje skoraj gole fotografije na družbenih omrežjih, a očitno je temnolaska pri 34 letih končno odrasla in se odločila za spremembo. Po novem je dama, ki želi svetu dokazati, da je talentirana pevka in odgovorna mama.

FACEBOOK
Nekoč je dvigovala prah z razgaljenimi fotografijami, danes je prava dama.

Nives o iskanju primernega partnerja: »Ne bom lagala, da ne pogrešam ljubezni v svojem življenju. Skrbi me, da se sploh ne morem več zaljubiti kot nekoč, saj se na moške ne odzivam več tako, kot sem se včasih.«

Od ločitve od moža, nogometaša Dina Drpića, se je Nives poglobila vase in ugotovila, da najverjetneje ni krivda v moških, da se nikakor ne more zagledati v pravega, ampak v njej. »Ne bom lagala, da ne pogrešam ljubezni v svojem življenju. Skrbi me, da se sploh ne morem več zaljubiti kot nekoč, saj se na moške ne odzivam več tako, kot sem se včasih,« je 34-letnica razložila hrvaškim medijem. Priznala je, da se ne spomni več, kdaj je nazadnje začutila metulje v trebuhu. »Ne manjka mi moških, ki bi me osvajali, a nimam veliko možnosti, da bi človeka res spoznala. Verjamem v čaroben prvi stik, ko se srečaš z očmi in prepoznaš sorodno dušo, a ko si starejši in imaš dva otroka, traja dlje, da se zaljubiš,« je razložila svoje izkušnje z ljubeznijo po ločitvi in dodala, da mora pravi moški osvojiti tudi njena dva otroka in prijatelje, ne le nje. »Večina se jih tega ustraši in se umaknejo,« je še dodala. 

Nives Celzijus je končno odrasla in po novem prisega na bolj umirjen, damski videz.

Tolažbo išče v glasbi

Tolažbo trenutno išče v glasbi, ki je bila od nekdaj njena strast, a je ob vseh njenih golih fotografijah nihče ni obravnaval kot resno glasbenico. Trenutno predstavlja svojo novo pesem Mamurluk, pred kratkim je prejela tudi pohvalo dive Nede Ukraden, ki jo je opisala kot trenutno eno od najboljših vokalistk. Njena notranja sprememba se kaže tudi na spremembi njene zunanje podobe, saj se nič več okoli ne sprehaja napol gola, ampak je urejena kot prava dama. »Pred letom dni sem začela sodelovati z oblikovalcem Zoranom Aragovićem in lahko rečem, da se je med nama zgodila ljubezen na prvi pogled. Opazila sem, da je ljudem moj novi videz všeč, saj niso pričakovali take spremembe,« je priznala Nives in dodala, da še vedno rada pokaže vsaj en del telesa, saj se je težko obdržati na glasbeni sceni, če si zaprt do vratu. »Vseeno mi je ta zadržan, damsko eleganten stil zelo všeč,« je priznala.