Policist mu ni verjel

Suvad ponosen, da je član ansambla

Alesh Maatko
15. 6. 2016, 22.26
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Ne zgodi se prav pogosto, da član narodnozabavnega ansambla prihaja iz katere od nekdanjih južnih republik. Suvad je eden tistih, ki to poudari s ponosom.

SuvSuvad Bečić je kitarist v ansamblu Maj. Ko je to sredi noči razlagal policistu, mu ta kljub dokazom ni verjel.

Suvad Bečić je pred vstopom v ansambel Maj igral že v drugih, večinoma v zabavnoglasbenih zasedbah, kar nekaj časa je bil tudi član Ansambla Ivana Karošca. Ko so ga neke noči ustavili policisti ter ga vprašali, zakaj je v narodni noši in kje je bil, jim je pokazal kitaro na zadnjem sedežu in dejal, da je igral na koncertu, saj da je član narodnozabavnega ansambla.

Promo.
Ansambel Maj

NE SE HECAT'

Ko je policist videl njegovo ime in priimek, se je samo nasmejal in rekel, naj ga neha hecati. Suvad je v roke vzel plakate in s prstom pokazal nase, da bi mu dokazal, da govori resnico, a policist mu je odgovoril le: »Ne verjamem, da ste to vi, ampak poskus je bil dober.« Tako se že dolgo godi kitaristu ansambla Maj, ki je sicer tudi lastnik kužka, s katerim pogosto obiskujeta frizerske salone. Niti pevka ne obišče salona tako pogosto kot Suvad in njegov pasji prijatelj, zato je ta tema zelo pogosta med člani ansambla. Nič čudnega torej, da so o frizerskem salonu celo napisali skladbo, na festivalu Slovenska polka in valček 2016 pa so z njo osvojili tretje mesto.