Patrcik Swayze in Lisa Niemi

Žena naj bi slavnega igralca pretepala tudi, ko je umiral za rakom

R.T.
15. 6. 2016, 10.49
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Žena pokojnega igralca Patricka Swayzeja zanika, da je moža v času, ko sta bila poročena, pretepala. Pretepala naj bi ga tudi, ko je umiral za rakom.

Profimedia
Lisa je bila s Patrickom poročena 34 let.

Patrick Swayze je bil s svojo nekdanjo plesno partnerico Liso Niemi poročen 24 let, preden je septembra 2009 izgubil bitko z rakom trebušne slinavke. Imel je 57 let.

Profimedia
V 21 mesecih, kolikor je trajala njegova bitka z rakom, naj bi igralca udarjala, ga praskala po rokah in vratu.

Ko sta se spoznala, je on imel 20, ona pa le 15 let, njun zakon pa je veljal za enega najbolj trdnih in najsrečnejših v Hollywoodu.

Vedela je, da je ne bo udaril nazaj

Z draguljarjem Albertom DePrisco se je poročila maja 2014.

Sedaj pa se je pojavil nekdo, menda njun dolgoletni prijatelj, ki trdi, da je bil igralec žrtev družinskega nasilja. Žena naj bi igralca, ko je bil v zadnjih tednih svojega življenja in ko njegovega brata Dona ni bilo zraven, zanemarjala. Bila pa naj bi tudi nasilna. Igralca naj bi tepla, on pa naj bi se posledično znašal nad pohištvom, avtomobili … Menda naj bi tako uničila številne hotelske sobe, avtomobile, celo njun dom. V 21 mesecih, kolikor je trajala njegova bitka z rakom, naj bi igralca udarjala, ga praskala po rokah in vratu. »Vedno je imela zadnjo besedo, ker je vedela, da je ne bi udaril. Bil je odločen, da nanjo ne bo položil roke,« je skrivnostni prijatelj povedal za RadarOnline in dodal, da je nadzorovala praktično vse vidike njegovega življenja: koliko denarja lahko zapravi, s katerimi prijatelji se lahko videva in v katerih filmskih vlogah naj zaigra.

Charlotte Stevens, igralčeva prijateljica iz otroštva, je za omenjeno stran povedala, da ga je pozivala, naj zapusti ženo, ki naj bi ga varala z moškimi in ženskami. Menda je ni hotel zapustiti, da ne bi to uporabili proti njemu. Ženin predstavnik za stike z javnostjo je dejal, da Lisa ne ve, kdo je Charlotte Stevens. 

Spet poročena

Swayze in Niemijeva sta se poročila leta 1975. Otrok nista imela. Decembra 2013, štiri leta po moževi smrti, je oznanila, da je zaročena z draguljarjem Albertom DePrisco. Poročila sta se maja 2014.