Zbral je denar

Dežujejo čestitke: Klemnu Slakonji je uspelo

T.L./STA
16. 6. 2016, 10.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Pred rokom mu je uspelo zbrati dovolj denarja za snemanje videa o Trumpu.

M24.si
Klemen Slakonja

Igralec in voditelj Klemen Slakonja je s pomočjo prve slovenske platforme za množično financiranje denar za svoj novi podvig začel zbirati na začetku meseca. Pri tem si je zadal, da bo 10.000 evrov zbral v 36 dneh, a mu je tu uspelo veliko prej. Zastavljeni znesek, s katerimi bi lahko pokril osnovne stroške produkcije novega spota, je že presegel, saj je zbral že 12.648 evrov, poroča spletni portal MMC RTV. Na Klemnovi facebook strani dežujejo čestitke njegovih sledilcev. večina od njih pa sploh dni dvomila o uspehu akcije.

Tudi z zlatim pokroviteljem

"Dobili smo prvega zlatega pokrovitelja in tako skupaj uspeli preseči osnovni cilj! Hvala vsem, ki me podpirate, Donald Trump bo," je na Facebooku zapisal Slakonja in dodal, da s svojim prispevkom do izteka roka še vedno vsak lahko postane del zgodbe.

Z zbranim denarjem namerava Slakonja nadaljevati svoj projekt #TheMockingbirdman, v katerem bo imitiral slavne ljudi.

Na seznamu tudi Merklova

Video Putin, Putout, ki je nemudoma postal internetna uspešnica, a ga je v celoti financiral iz lastnih prihrankov, je na YouTubeu objavil februarja. Osnovnih stroškov priprave videospota mu niso povrnili niti masovni ogledi. Kot je povedal na novinarski konferenci ob začetku akcije zbiranja denarja, je mislil, da bodo milijoni ogledov prepričali kakšnega sponzorja, a se to ni zgodilo, verjetno tudi zaradi političnih vsebin, ki se jih loteva.

Trumpov video si bodo oboževalci na portalu Youtube zdaj zagotovo lahko ogledali že 18. julija. V nadaljevanju pa si Slakonja, kot je napovedal, želi imitirati še Angelo Merkel ter nekatere popzvezdnike in športnike.