Žalovanje

Gordan Ramsay izgubil sina

mv
16. 6. 2016, 07.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Svetovni znani kuhar Gordan Ramsay z družino preživlja težke čase. Njegova žena je namreč v petem mesecu nosečnosti doživela splav in izgubila otroka, ki ga je z možem težko pričakovala.

Gordon si je nadvse želel še enega sina.

Gordon Ramsay je ponosni očka štirih otrok, treh hčerk in enega sina, njegova 41-letna žena Tana pa je bila do nedavnega noseča s petim otrokom, ki naj bi bil sin. Nepričakovano se je njena nosečnost zapletla in zaradi splava par je izgubil otroka. »Dragi moji, s Tano se vam želiva zahvaliti za vso podporo v zadnjih tednih. Za nami je grozen vikend, saj je moja žena v petem mesecu nosečnosti žal izgubila otroka. Trenutno poskušamo skupaj kot družina prebroditi to tragedijo,« je Ramsay zapisal na svoji uradni strani in dodal, da je hvaležen osebju bolnišnice v Portlandu, ki se je trudilo, da bi tragedijo preprečilo, a jim žal ni uspelo.

Priznal, da ga skrbi

zimbio
Družina Ramsay se skupnimi močmi spoprijema s tragedijo.

Enainštiridesetletna Tana in 49-letni Gordon imata, kot rečeno, tri hčerke, 17-letno Megan, 16-letno Holly in 14-letno Matildo ter 16-letnega sina Jacka. Ramsay se je veselil še enega sina, saj je priznal, da bi bile štiri hčerke zaradi tega, ker je do deklet zelo zaščitniški, preveč. Novico o tem, da njegova žena pričakuje petega otroka, je z javnostjo delil prejšnji mesec v eni od ameriških pogovornih oddaj. »Priznam, da sem malce nervozen, ker me skrbi, a Tana se na srečo dobro počuti,« je razložil zvezdniški kuhar.

Delujejo kot prava ekipa
Gordon in Tana sta poročena od leta 1996, družina pa ves čas potuje med tremi domovi v Los Angelesu, Londonu in Cornwallu. »Naša družina deluje povezano kot ekipa in na to smo zelo ponosni,« sta oba večkrat poudarila in tudi zdaj v težkih časih držijo skupaj. Par bo letos sicer praznoval 2. obletnico poroke, Gordonov 50. rojstni dan in 18. rojstni dan najstarejše hčerke Megan.