Kako do zmage ali prepoznavnosti?

Mirela priznala, da je dosegla cilj

R.T.
5. 5. 2016, 13.57
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Prišlek v hišo Big Brother Anže tokrat ni kritiziral Mirele za hrbtom, ampak ji je raje pihal na dušo in razlagal svoje sanje.

voyo
Ali Anže izkorišča Mirelo?

Za enega od treh prišlekov v hišo Big Brother Anžeta se zdi, da Mirelo vrti okoli prsta. V enem trenutku jo za hrbtom opravlja in se zgraža nad njo, v drugem se z njo pogovarja kot njen najboljši prijatelj, svetovalec in zaupnik.

Zdaj je, in to ne prvič, Mireli pihal na dušo z besedami, češ, dajo vidi v finalu šova. Prepričan je, da ima postavna Dolenjka vse, kar je potrebno za zmago. No, neskromno pa vidi tudi svoje napredovanje. "Ti boš prišla do finala, zmagala pa ne boš," je Mireli napovedal Anže. 

Dosegla je svoj cilj

Odgovorila mu je, da ne ve in da bodo to odločili ljudje, sama pa da ni obremenjena s tem. "Moj cilj je bil, da ne grem prva ven. Prva sem prišla v hišo in nisem hotela prva zapustiti hiše," je še dejala in dodala, da je bil zanjo uspeh že, da je sploh lahko prišla do avdicij.

"Ker sem tako težko do njih prišla, ker sem to delala ... ker nisem sploh mogla povedati doma, a veš,« je Anžetu zaupala Mirela.

Sanjal je ...

Anže pa je nadaljeval, da je že pred Big Brotherjem o sebi razmišljal, da lahko pride daleč,  ampak ne do cilja. Da pa bo zmagovalec zunaj. Mireli je zaupal svoje sanje. "Sanjal sem, da sem se za neko stvar zelo trudil in sem včasih tudi obupaval. Na koncu sem stopil na drugo stopničko, bil sem zelo razočaran, zmagovalec pa je zaslovel. Po koncu igri ali tekme, pa sem največ odnesel jaz, on pa je padel v pozabo," je svojo zgodbo sklenil Anže. 

Verjamete Anžetu, da so to sanje ali gre bolj za fantove želje, ki bi jih rad uresničil s pomočjo Mirele?