Zabava

Hollywoodski zvezdnik bi zaradi dolga ostarelo teto postavil na cesto

J.P.
11. 2. 2016, 13.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Filmski zvezdnik Shia LaBeouf se je s sorodniki, ki mu menda dolgujejo denar, zapletel v pravno bitko.

Shia LaBeouf skupaj z mamo Shayno Staide

Shia LaBeouf je februarja 2014 dobil tožbo zoper svojega strica Barryja Staidea v zvezi z 800.000 dolarji, ki mu jih je LaBeouf dal leta 2009, stric pa mu jih ni vrnil.

Barry Saide naj bi se na svojega nečaka obrnil, ko mu je zaradi ekonomskih neprilik pred nekaj leti propadel posel. 

Sedaj pa se govori, da hoče 29-letni zvezdnik poleg posojila dobiti še obresti, zaradi česar namerava svojo teto »brcniti« iz njenega stanovanja na Manhattnu. Milijonar očitno svoji družini ne namerava popuščati. Skupaj z obrestmi je namreč dolg presegel mejo enega milijona.

60-letna teta Sharon Staide, sestra LaBeoufove mame Shayne, sicer trdi, da je lastnica stanovanja ona in da ga je kupila z dediščino, ki jo je dobila po svoji babici. Želi si le, da bi njen nečak, vreden 2,5 milijona dolarjev, prenehal z ustrahovanjem.

Barry Saide naj bi se na svojega nečaka obrnil, ko mu je zaradi ekonomskih neprilik pred nekaj leti propadel posel. A možakar očitno ni vedel, da je nečak pričakoval vračilo denarja: »Preden je postal zvezdnik, sem njemu in njegovi mami finančno pomagal, nikoli pa nisem zahteval povračila, saj sta moja družina.«