Zabava

To dela zlati dotik Justina Bieberja

J.P.
11. 2. 2016, 12.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Zaslovela je tako rekoč čez noč, potem ko je na družbenem omrežju Instagram zanimanje zanjo pokazal eden in edini Justin Bieber.

Kanadski pevec je iz nje naredil zvezdo.

Zdi se, da bo 17-letna Cindy Kimberly kar najbolj izkoristila svojih 15 minut slave, saj se bo naslednji teden v Madridu sprehodila po modni brvi.

17-letnica je priznala, da se ji zdi, kot da živi v pravljici, odkar je, zahvaljujoč Justinu Bieberju, postala še ena zvezda na nebu družbenih omrežij. Kanadski zvezdnik je brezimno varuško »na zemljevid postavil« z objavo njene fotografije, ob njej pa svoje sledilce pobaral, kdo bi lahko bila ta lepotica. Nihče drug kot študentka iz Denia v Španiji.

Cindy, sicer rojena na Nizozemskem, je postala izredno čustvena, ko je izvedela, da o njej poizveduje nihče drug kot Justin Bieber, katerega dolgoletna oboževalka je. Pozornosti se je, kot je dejala, že navadila, čeprav je na Instagramu kar čez noč dobila 800.000 novih sledilcev. Vseeno pa pravi, da ostaja osredotočena na študij, čeprav raznorazne ponudbe – tudi za službo – kar dežujejo.