Zabava

Zamolčala sta svojo ljubezen

Roman Turnšek/revija Zvezde
7. 2. 2016, 13.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Resničnostne oddaje niso samo tekmovanje za zmago in nagrado, ampak se v njih vnamejo tudi ljubezenske iskrice.

Marko Ocepek za klub Cirkus
Tibor Baiee in Ana Horvat ne skrivata več, da se imata rada.

Nekatere zveze se s šovom končajo, druge pa se nadaljujejo tudi po njem. Par, ki se je tako našel in katerega zveza traja še zdaj, sta tudi Tibor Baiee in Ana Hrovat iz Big brotherja.

Kljub privlačnosti si nista mislila, da bi se lahko iz tega razvilo kaj več. Tekmovalci so se veliko družili med seboj in kar nekaj časa ni bilo opaziti nič izstopajočega. »Potem pa sva se nepričakovano in nezavedno čedalje več družila in opažala, da si energijsko ustrezava in odlično dopolnjujeva v življenjskih navadah. Po poletju se je nedolžna romanca spremenila v resno razmerje. Ujela sva se in že od začetka med nama ni igranja ali pretvarjanja,« pravi Ana. »Pri njej mi je najbolj všeč njena prikupna zmedenost, ki me vedno nasmeji. In neverjetno preprost in neobremenjen način pristopanja k stvarem, kar v stresnih trenutkih učinkuje zelo pomirjajoče. V njej ni niti kančka hudobije, poleg tega je Ana ena najiskrenejših čustvenih oseb, kar jih poznam. Seveda ne morem mimo dejstva, da mi ustreza tudi, da vedno pospravlja za mano in ureja moj vsakodnevni kaos v obliki razmetanih oblek v stanovanju,« pa smeje se razlaga Tibor.

Kljub prepoznavnosti jima je uspelo zvezo precej časa prikrivati. »Pravzaprav je zanjo vedela le Pia. No, odslej pa ne bo več ugank,« pravita. Pravzaprav gre »krivdo« za razkritje pripisati tudi enemu od ljubljanskih klubov, v katerega parček rad zahaja, in ni bilo treba veliko, da so ljudje sešteli dve in dve.

Tibor in Ana sta pred kratkim zaživela pod skupno streho. »Odkar sva oba v službi, živiva skupaj. Jaz delam v domu starejših, Tibor v turizmu. Skupno življenje prinese tudi stroške in brez službe to ni mogoče,« nadaljuje Ana. Med zaljubljencema pa menda ni nobene ljubosumnosti. »Ana je zelo privlačno dekle in zunaj vedno pritegne pozornost, a se za to ne meni preveč in tako priložnosti za ljubosumje tako rekoč ni. Se pa sam, kadar kakšen fant pristopi k njej v upanju, na ta račun zato seveda lahko tudi pošalim,« dodaja Tibor.

In kaj počneta za domačimi stenami? »To, kar vsi mladi zaljubljenci. Zelo rada poležavava in se crkljava, predvsem ob gledanju filmov in seveda resničnostnih šovov. Najina najljubša skupna stvar pa je vsekakor kuhanje in uživanje dobrih, doma pripravljenih zdravih jedi. Neizmerno uživava, ko odkrivava ter preizkušava nove recepte ali tekmujeva med seboj. Seveda vsak o sebi pravi, da je boljši kuhar,« še razkrijeta.