Zabava

FOTO: Ljubezni, ki so umrle v letu 2015

mv
29. 12. 2015, 09.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

V preteklem letu je na slovenski medijski sceni zaživelo kar nekaj novih parov, a veliko jih tudi ni dočakalo novega leta. Ljubezen je čudna stvar in včasih izgine tako hitro, kot se tudi pojavi. Komu je letos strla srce?

Probakster
Nina Osenar se je razšla s svojo dušo dvojčico, novinarjem Juretom Aleksičem.

Voditeljica in pevka Nina Osenar je bila zadnja tri leta srečna v objemu novinarja Jureta Aleksiča, ki ga je pogosto opisovala kot ljubezen svojega življenja, a sama ljubezen ni bila dovolj, da bi par ostal skupaj. Nina in Jure sta se namreč v začetku letošnjega februarja razšla, a voditeljica ni bila dolgo samska, saj se je v začetku poletja zaljubila v nekdanjega hokejista Dejana Kontreca. Golobčka od septembra tudi že živita skupaj.

Aprila se je po osmih letih zakona končala tudi ljubezen med glasbenikom Andrejem Šifrerjem in njegovo Tanjo. Slednja je namreč sprejela službo predavateljice v Angliji in razdalja je bila za zakonca sčasoma usodna.

Mediaspeed
Andrej Šifrer Tanja Križaj - foto 1

Konec zakona in usodne ljubezni 

Letošnji julij je bil črn tudi za zakon zmagovalca lanskoletne oddaje Gostilna išče šefa Tomaža Škvarča Lisjaka. Njegov natrpan delovni urnik je terjal svoj davek in s soprogo sta se oddaljila. Njegova žena Anita se je s sinovi že februarja preselila k staršem in upala, da jima bo s Tomažem uspelo zgladiti nesporazume, a jima žal ni.

Šokirani smo bili tudi, ko je poleti razpadla domnevno velika ljubezen manekenke Iris Mulej in poslovneža Danijela Utjesanovića. Iris je konec avgusta priznala, da nista več par, a nista dolgo žalovala, saj sta bila v tem času že oba srečno na novo zaljubljena. O usodnosti njune ljubezni, ki so ji napovedovali celo poroko, pa nista spregovorila niti besede več.