Zabava

Velik korak v ljubezni Jelene in Stjepana

M.V.
15. 11. 2015, 20.18
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Pevka Jelena Rozga in glasbenik Stjepan Hauser sta resda skupaj šele pet mesecev, a njuna ljubezen cveti kot najlepša pomladna roža. Ker drug brez drugega preprosto ne moreta več, sta se odločila za nov korak v razmerju. Skupaj sta najela stanovanje v Zagrebu!

Mediaspeed
Prvič sta se v javnosti kot par pokazala na koncertu v Križankah.

Jelena in Stjepan sta zadnje mesece poskušala čim več časa preživeti skupaj, a je bilo zaradi obveznosti to včasih težko. Naveličana sta bivanja po hotelih, zato sta se odločila, da skupaj najameta stanovanje v Zagrebu, ki bo njuno pribežališče in gnezdo, kjer bosta lahko uživala v svoji ljubezni. »Midva v bistvu že od vsega začetka živiva skupaj, a žal vedno po hotelih ali na obiskih pri bližnjih, zato sva se odločila, da potrebujeva prostor, ki bo le najin,« je hrvaškim medijem razkrila Jelena. 

Jelena Rozga: »V Stjepana sem se zaljubila po treh minutah poznanstva.«

Starša navdušena 

To pa ni edini korak naprej v njunem kratkem, a intenzivnem razmerju. Pred kratkim je pevka spoznala tudi Stjepanove starše, ki jo obožujejo. »Tako zelo sta srčna in prijazna in z odprtimi rokami sta me sprejela na družinskem vikendu v Raklju. Prvič ko bova s Stjepanom spet nekaj dni skupaj, bova obiskala tudi moja starša,« je razložila Jelena in dodala, da je njena mama presrečna, da je našla človeka, ki jo ima rad in skrbi zanjo. »V Stjepana sem se zaljubila po prvih treh minutah poznanstva,« je priznala Rozga, Hauser pa je dodal, da je prepričan, da je bilo njuno srečanje usodno in da bosta za vedno ostala skupaj.