Zabava

Spal z njegovo ženo in fotografije objavil na Instagramu

M.J.
15. 11. 2015, 10.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Dan Bilzerian je od nekdaj obkrožen z lepimi ženskami. In da bi užalil svojega sovražnika, je eno izmed lepotic, ki ga obkrožajo, izkoristil na skrajno neprimeren in nevsakdanji način…

Instagram
Takšni prizori niso nič nevsakdanjega.

Dan Bilzerian očitno ne kloni pred nikomur. Očitno pa je tudi dejstvo, da se je spustil v nekakšen spopad z Ryanon DeLuco, direktorjem bodybuilding.com, kar je tudi pokazal na tipično njegov način. V posteljo je namreč odpeljal njegovo soprogo. In ne samo to. Dokaz je objavil tudi na Instagramu, spodaj pa pripisal nekaj sočnih besed, ki si jih lahko preberete na njegovem Instagram profilu.

Instagram
V posteljo je spravil njegovo ženo.

Da je bil verjetno zelo resen, govori tudi dejstvo, da je fotografijo hitro odmaknil, toda, kot verjetno že veste, si internet zapomni vse, kar počnete. Dan je predtem razkril, da ga je DeLuca nekajkrat tudi poklical s telefona svoje soproge in ga zmerjal. Pravi razlog njunega sovraštva ni razkrit, no DeLuca pa mu je na fotografijo svoje soproge prav tako odgovoril na Instagramu s sledečim zapisom:

Instagram
DeLuca mu je odgovoril s sledečim zapisom.

Na koncu se človek skorajda ne more odločiti, kaj je slabše – tisto, kar je storil Bilzerian, ali način, na katerega mu je odgovoril DeLuca.

Instagram
Njegov vsakdan je zapolnjen z dekleti.