Zabava

Odmevna Aktualova Galama

Alesh Maatko
9. 11. 2015, 15.38
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Priljubljeni radijski šov z Anito Gošte in Deanom on the Mike se je zadnje čase spremenil v pravo malo kuhinjico, v kateri znani gostje in tudi poslušalci preizkušajo najrazličnejše sladice.

M24.si
Aktualova Galama

Vse se je sicer začelo s šalo med voditeljema, a poslušalci so bili nad idejo tako navdušeni, da med oddajo galerijo na facebooku vsakič znova napolnijo s fotografijami domačih sladic. Precej domače pa so se tako ustvarjalci kot poslušalci počutili na rojstnodnevni zabavi, ki se je zgodila v Disco Planetu v Kranju.

ANITINI GALAMČKI

Glede na to, da so vsi skupaj žurali vse do štirih zjutraj, nas je zanimalo, kako je naslednji dan preživela Anita. »Sem bolj večerni oziroma nočni tip človeka, zato pretirane utrujenosti ni bilo, pravzaprav je bila rahla utrujenost le posledica nekaj galamčkov. Galamček je namreč uradna pijača Galame. Cilja na vse, kar ni sama voda in sok, in je malo močnejši, da nam da energijo za čim daljšo in noro Galamo. Res pa je, da z galamčki ne smeš pretiravati,« nam je zaupala radijska voditeljica, ki je bila navdušena tudi nad torto. »Pripravili so jo v Tušu in bila je odlična. Za sladke dodatke je poskrbela tudi Gorenjka. Enemu od obiskovalcev smo podarili Gorenjkino čokolado velikanko. To, da dvigneš sedemkilogramsko čokolado, ni mačji kašelj, o čemer se je prepričal tudi eden od obiskovalcev. Ko jo je na odru želel dvigniti nad glavo in se malo považiti z njo, mu je takoj padla iz rok. Upam, da ga naslednji dan ni bolela glava od tega simpatičnega pripetljaja,« je zaključila Anita. Seveda pa ob praznovanju ne moremo mimo vprašanja, kdaj in kaj bo skupaj z Deanom ušpičila naslednjič ... »V življenju, sploh pa pri delu, je vedno treba gledati naprej in imeti načrte, scenarije. Še bolje – več teh. Izpostaviti moram, da je Galama kvartet. Za nama z Deanom stojita dva mlada, kreativna človeka, to sta Nejc Odlazek in Matic Kuhar. Glave smo že staknili in jasno je, da bomo imeli po terenu vse več Galam.«

M24.si

M24.si

M24.si

M24.si