Zabava

Nina Osenar srečno poročena?!

mv
9. 11. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Dejan Kontrec je seksi voditeljici v zadnjih štirih mesecih korenito spremenil življenje.

Marko Vavpotič
Dejan Kontrec je seksi voditeljici v zadnjih štirih mesecih korenito spremenil življenje.

Letos je na slovenski medijski sceni vzcvetelo kar nekaj novih parov, med njimi sta tudi televizijska voditeljica Nina Osenar in sekretar Hokejske zveze Slovenije Dejan Kontrec, ki sta se zbližala pred štirimi meseci.

Zaljubljena do ušes

Tako Nina kot Dejan sta zaljubljena do ušes, njuna povezava pa je očitno tako močna, da se je Osenarjeva že po dveh mesecih razmerja preselila k svojemu izbrancu v center Ljubljane. Prikupna črnolaska naj bi razmišljala celo o poroki! V nedavnem intervjuju je Nina spregovorila o svoji novi oddaji Zaljubljeni v življenje, v kateri jo bomo videli tudi v vlogi neveste, in hkrati o svojem srčnem izbrancu. Na vprašanje, ali njeni nastopi v tej vlogi morda pomenijo vajo za kaj več, je simpatična temnolaska odgovorila: »Kar se mene tiče, sem srečno poročena! (smeh) Imeli bomo rubriko, v katero se bodo prijavili pari, ki se bodo na koncu poročili. Sicer pa nikoli nisem razmišljala o poroki, nisem ena od tistih deklet, ki je od malega sanjala o beli obleki in princu na belem konju. Lahko pa rečem, da zdaj gledam drugače na stvari, ki so se mi prej zdele povsem nesmiselne. Dejan mi je v zadnjih štirih mesecih zelo spremenil življenje. Na bolje, seveda.«

Žiga Culiberg
Odkar je voditeljica spoznala Dejana, očitno spet verjame v moč ljubezni in se ji brez zadržkov prepušča.



Spet srečna

Nina je bila sicer, preden je spoznala Dejana, žalostna, ker se njeno usodno razmerje z novinarjem Juretom Aleksičem ni izšlo, kot sta si želela, sploh ker ga je večkrat opisovala kot svojo dušo dvojčico. A odkar je voditeljica spoznala Dejana, očitno spet verjame v moč ljubezni in se ji brez zadržkov prepušča.